Seksizm Film Önerileri - Seksizm Film Örnekleri

Son zamanlarda sıkça talep edilen film kategorilerinden biri olan cinselliğin abartıldığı seksist filmler için bir tavsiye listesi oluşturdum. Seksizm film önerileri arasında sıkça beğeni toplayan bu filmler gelmiş geçmiş seksizm film önerileri arasında sayılabilirler. Seksizm film önerileri için bu yazıda yer alan filmlerin tamamı konuları ile birlikte sizlere verilmektedir. Başka tarzda film tavsiyelerim için tıklayabilirsin. Seksizm film örnekleri barındırılan listelerinin tamamını neredeyse inceledim bu yüzden emeklerim için lütfen yorum atmayı unutmayın. Cinselliğin abartıldığı sevişme sahneleri seksizm örnekleri ile birlikte bu listede birçok yapımı bulabilirsiniz. Erotizm içeren Netflix dizileri için tıklayarak direk yeni yazımı görebilirsin. Ayrıca merak edenler cinsellik içeren Netflix dizileri listemi de inceleyebilirsiniz.

Merak edenler için bambaşka bir liste sunuyoruz.


Seksizm film önerileri listemde yer alan bütün filmleri incelemek için çeşitli ünlü platformlardan faydalandım. Hazırladığım yabancı cinsel filmler listesini umarım seversiniz. Dünya çapında seksüel sahneleriyle öne gelen yabancı filmler hakkında hazırladığım bu liste izleyenler tarafından çok sevilecektir. Seksizm film önerileri listemde yer verdiğim her filmi kendim izlemediysem bile film hakkında yapılan yorumlara bakıyorum. Seksizm film önerileri önerileri yaptığım listeyi incelemeye başlayabilirsin.

1. Seks ve Lucia - 2001 

erotik film önerileri
Seks Ve Lucia - Seksizm Film


Uzun zaman boyunca birlikte olduğu bir yazardan ayrılan Lucia kafasını dinlemek için bir tatile çıkar. Lucia geçmişi ve geleceği arasında bir bağlantı kurmaya zorlanırken hayatında bazı değişiklikler yaşanmaya başlar. Psikolojik bir anlatımı da olduğunu düşündüğüm bu film farklı bir kültüre sahip.

Seksizm film önerileri arasında belki de psikolojiye en yatkın filmlerden birisidir. İzleyenlerin yorumlarını incelediğimde bende izlemeye karar verdim. Kendi yorumlarıma göre daha iyi olabilirmiş. Yabancı cinsel diziler listeme ulaşmak için hemen tıklayabilirsiniz. Başka bir sitenin listesi için buraya tıklayabilirsin.


2. Tutku İmparatorluğu - 1976 

erotik film önerisi
Tutku İmparatorluğu - Cinsellik Ağırlıklı Filmler


Sırf senesinden dolayı bile izlenecek filmlerden birisidir. Bu yılda bu ne modernlik bende anlamadım. Seksizm film önerileri listemde yer verdiğim bu film konusu olarak şöyle başlıyor. Genel evde çalışan bir kadının bu evin sahibesinin sevgilisiyle birlikte yaşamaya başladığı yasak aşkın bir anda gerçeği dönmesi üzerine kurgulanıyor. Filmler hakkında genel olarak bilgi aldığım platform bu sitedir. Yabancı cinsel diziler ve filmler incelemesi yaparken sürekli karşıma çıkıyor. Arkadaş bu bir filmdir. Gözünü seveyim dizi listesinde şunu paylaşıp durmayın deli oluyorum.



3. Temel İçgüdü - 1992 

seksist nedir seksizm film
Temel İçgüdü - Seksizm Film Örnekleri


Catherine isimli bir yazarın sekse olan serbestliği dedektif Nick'i etkilemeye yetecektir. Kısacası bir cinayet yüzünden zanlı konumuna düşen Catherine, dedektif Nick'i ağına düşürür. Peki, suçlu Catherine mı? Yoksa başka birisi mi? İşte bunun işlendiği ve erotizmi konu edinen filmler listemde yer verdiğim filmde cinayetle ne ilgisi var konun demeyin muhakkak bir göz atın derim.

Konusu itibariyle de sizleri kendisine bağlayacak bir kadının çekiciliği ile neler yapabildiğini öğreneceğiniz bu film gerçekten sahnelerdeki imlemeleriyle şok etkisi yaratabiliyor. Kesinlikle izlemeden geçmemelisiniz. Seksizm film önerileri arasında en beğenilenler listesine alınabilir.

Erotik film listelerinin kültürünün baş yapıtlarından biri olan bu film hakkındaki bütün yorumlar neredeyse olumlu. İzlemenizi tavsiye ederim. Seksizm film önerileri arasında bulunan Temel İçgüdü'yü izlemek için aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirsin.



4. Genç Ve Güzel - 2013 


Isabelle isimli genç 17 yaşında bir kızın ev içerisinde yaşamış olduğu sorunlar ile birlikte bir karar vererek hayatını değiştirdiği bir filmdir. Kendinden çok büyük insanlarla birlikte olan Isabella hayatını bunun üzerine kurma kararı verir. Aldığı zevk ve hazdan dolayı kendisini bu dünyaya ait hisseden Isabelle'i büyük sürprizler bekliyor.

Son zamanlarda çok karşıma çıkan bir türlü izlemeye fırsatım olmadığı cesur sahnelerin abartıldığı filmler arasında gözüme çarpan sevişme sahneleri seksizm film önerileri içerisinde bulunan daha doğrusu yer alan bir filmdir. Tutku ve şehvetin yer aldığı bu film seksizm film önerileri arasında en seksi kadın oyuncuyu bulunduruyor. Seksizm film önerileri listesindeki bütün oyuncular oldukça güzel. Ancak bu filmde kadın oyuncu hem genç hem de güzel. Seksizm film önerileri arasında en genç kadroya sahip filmdir.




seksist nedir seksizm film önerileri
Genç Ve Güzel - Erotik Film Önerileri

5. Günahkar - 2001 

cinsel sahneleriyle ünlü filmler
Günahkar - Seksizm Film Örnekleri

Bir intikam öyküsünü konu edinen filmde Luis isimli baş rol oyuncusu bir kadının aşkından büyük bir sahtekarlık işine bulaşır. Başı belaya girdiğinde kendisine aşık olduğunu düşündüğü Julia aslında hiçbir his beslemediğini anlayan Luis kafasını taşlara vuracaktır. Şaka bir yana adama güzelce geçiren Julia'dan intikam almak isteyen Luis'i bakalım neler bekliyor. Cinsell

İzlerken diğer filmler kadar Seksizm film önerileri arasında barındırmasa da oldukça intikam güdülen bir film olduğu için ilgimi çekti. Bu yüzden bu listeye koymak istedim. Seksizm film önerileri yalnızca sahneleriyle incelenmemelidir. seksizm film önerileri psikolojik açıdan da çok farklı olaylara hitap edebiliyor. seksizm film önerileri arasında bulunan Günahkar'ı izlemek için aşağıya tıklayabilirsin. Erotik diziler Netflix listemi yakın zamanda yayınladım. Netflix erotik filmleri hakkında da bir liste görmek istiyorsan yorumdan lütfen artı bir yapalım.



6. The Last Tango İn Paris - 1973 


seksizm film tavsiyesi
The Last Tango İn Parsi - Cinselliğin Abartıldığı Yabancı Filmler


Gördüğüm kadarıyla tangoyla aran iyi olabilir. Peki, ya sekste? Neyse boş yaparak anlatmak istedim. Bir sonun nasıl başlangıç olabildiğine şaşıracağınız bir filmdir kendisi. Fazla söze gerek yok belli bir konusu da yok. Sadece izlenebilecek güzel filmlerden birisidir.

Erotik sahneleriyle ünlü filmler arasında yer verdiğim bu film seksizm film önerileri listemde çok beğenmediğim bir filmdir. Ancak yine de birçok kişi tarafından sevildiği için yer verme kararı aldım. Cinselliğin abartıldığı yabancı filmler arasında bulunan The Last Tango İn Paris'i izlemek için aşağıdaki linke tıklayın.



7. Immoral Tales - 1973


seksist nedir seksizm film
Immoral Tales - Cinsel Sahneleriyle Ünlü Filmler

Genç bir kızın ensest bir ilişkinin iğrençliğiyle yüzleştiği ve vücudunu yeni keşfetmeye başladığı bir Fransız yapımı filmdir. Konusu itibariyle izleyenleri şoke eden kısa filmlerden oluşan uzun metrajlı bir filmdir. Fazlasıyla cesur sahneleri barındıran bu filmde seksizm film önerileri listemde yer verdiğim en eski yapımlardan birisidir. Sadece eskiden bu olaylara karşı yaklaşımı izleyebileceğiniz bu filmi bir kültür birikintisi olarak izlemenizi tavsiye ederim.


8. Fifty Shades Of Gray 

seksist nedir seksizm film örnekleri
Fifty Shades Of Gray - Cinselliğin Ön Planda Olduğu Filmler

Birbirinden farklı filmlerin ilk serisi olan Grinin Elli Tonu filmi dünya çapında yakın tarihlerde bir kitap uyarlaması olarak yayınlanan başarılı yapımlardan birisidir. Basit bir röportajın bir aşktan da öte yaşanacak bir problem haline gelen ilişkinin sorunsalını yaşatan bu filmi izlemenizi tavsiye ederim. Seksizm film önerileri arasında yer verdiğim Grinin Elli Tonu filminin diğer serilerini de hemen izlemek isteyeceksiniz. Erotizm sahnelerinin barındığı bu film seksizm film önerileri arasında birçok listenin en çok izlenen filmi olabilir.



9. Intimacy - 2001 

seksist filmler
Intimacy - Erotik Sahneleriyle Ünlü Film

Ödüllü bir film olan İntimacy filminde cesur sahneleriyle ünlü erotik filmler arasında neden yer aldığını kolayca anlayabilirsiniz. Bir aşkın konumuz ile bağlılığını kanıtlar nitelikte olan bu film seksizm film önerileri arasında yer almasına kesinlikle şaşılmamalı. Erotik sahneleriyle oldukça büyük ilgi gören bu film yabancıların kültürel yaklaşımlarından da bazı imgeler taşıyor.



10. ShortBus - 2006 

erotik film tavsiyeleri
Shortbus - Erotizm Film Önerileri

Fazlasıyla rahatlığın nelere sebep olabileceğini hissettiren bu film çok farklı bir marjinalizm içeriyor. Doğru duygulandırmaların pek yapılmadığı bu filmin tek amacı seksizm film önerileri arasına girmek değil. Ayrıca izlerken düşündürmesi ile birlikte izleyenler tarafından oldukça olumlu yorumlar da almayı başarabilmiş. seksizm film önerileri arasında pek kanımın ısınmadığı filmlerden biri pek sevemedim.


11. Ah - Ga - Si - 2016

seksist film önerileri
Hizmetçi - Erotik Sahneleriyle Ünlü Filmler


Türkçesi Hizmetçi olarak bilinen bu film tam bir entrika yuvasına dönmüş seksizm film önerileri arasında yer alan ünlü bir yapım. Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancı filmleri arasında sayılan bu film aslında oldukça dramatik. Bir Japon kadının bir erkek ile olan ilişkisini konu alırken ilginç bir hal almaya başlayan film sizi ekranlara kitleyebilir.

Konusu itibariyle Japonya'nın Kore'yi işgal ettiği zamanları konu alıyor. Zengin ev sahibi Japon'dur. Ancak gönlünün Kore'li yakışıklı bir beye kaptırır. Bunun zaman içerisinde tutkuya dönüşmesiyle birlikte işler değişmeye başlar.

Yakışıklı adam bir hizmetçiyi işe alır. Bu hizmetçi ise bütün ilişkinin dengelerini değiştirir ve türlü oyunlarla olaya renk katmaya başlar. Biraz fazla cesur sahneler bulunduğu için ailenizle asla izlemeyin. Seksizm film önerileri listemde yer alan bu film sizleri oldukça şaşırtacak.


12. Adoration - 2013 

adoration film ile ilgili görsel sonucu
Adoration - Cinsellik Ağırlıklı Yabancı Filmler


Bir dünya sinemasının daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Birçok kişi tarafından büyük yorumlarla övülen filmi ben de izledim. Ancak o kadar hoşuma gitmedi. Film konu itibariyle şöyledir ki: Lil ve Roz isimli iki kişinin birlikte yaşadıkları gizemli ve eski olaylar vardır. Ancak bunları sır gibi saklamaları gereken 2 genç çocukları olduğu için bunu su yüzüne çıkartmamaya özen gösterirler. Git gide sıradanlaşan bu olay bir yerden sonra beni sıktı. Açıkçası sizde nasıl bir etki bırakır bilmiyorum.



Adoration'da seksizm film önerileri listelerinde devamlı yer bulan bir film. İzleyenlerin yorumları itibariyle çok detaylı bir çalışma yapmadım. Ancak gördüğüm kadarıyla beğenen ve beğenmeyen kitleler neredeyse eşit. Yine de bir şans tanımanızı tavsiye ederim.

13. The Dreamers - 2003

psikolojik film
The Dreamers - Cinsellik Ağırlıklı Filmler

Tüm zamanların bence gelmiş geçmiş en erotik filmi olan bu filmde ilklerin güzelliğinden tutun yasak aşklara her şey konu alınıyor. Gelmiş geçmiş en erotik filmler arasında bilinen bu film gençlik filmleri arasında kategorize edilmiş olsa da cesur sahneleriyle bütün dikkatleri üstüne topluyor. Seksizm film önerileri arasına da doğal olarak direkt olarak girebiliyor.



2 kardeşin arasında geçenlere ortak olan 3. bir şahsın ilişkilerin alt üst olmasına ve renkli bir yaşam tarzına geçmelerine neden oluyor. Aralarına yeni katılan bu kişinin bu duruma ayak uyduramaması ise basit bir şeymiş gibi gözükse de aslında bir insanın gururu için oldukça zor oluyor. Çünkü hoşlandığı kişi aslında erkek kardeşinin kölesi haline gelmiş biri çıkıyor.

İlerleyen zamanlarda bu olay değişmeye yavaştan başlasa da ilk başlarda filmi mideniz almayabilir. Ancak git gide toplumun kanayan yaralarına parmak basıyorlar. 60'lı yılların yansıtılmaya çalışıldığı bu film ilginç bir hal almaya başladığı için benim için oldukça güzeldi.

İzleyenler varsa yorum yaparlarsa izleyecek olan kişilere bilgi verebilirler. Seksizm film önerileri listemin en beğendiğim filmi bu filmdir. Bunu da söylemeden geçmek istemedim. İzleyenlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

Ek olarak arkadaşlar erotik diziler Netflix platformunda çoğalmaya başladı. Bu konuda bir liste hazırladım. Ancak film listesi henüz yok. Eğer ki bu konuda böyle bir liste hazırla iyi olur diyorsanız. Yorumlardan biraz burada olduğunuzu belli edin. Erotik diziler Netflix listesi de hemen hazır hale getirilmiş olsun. Yalnız hissettirmeyin kendimi.

Yorum Gönder

1 Yorumlar