En İyi Gerilim Filmleri - Gizemli Gerilim Filmleri

film tavsiyeleri


İzlerken sende benim gibi tüylerin diken diken olsun istiyorsun değil mi? Yoksa bu listede işin ne? Fazla uzatmadan konuya geleyim. Zamanının en iyi gerilim filmleri listesini sizler için oluşturdum. En iyi gerilim filmleri için yazımın tamamını okumalısın. Dünya tarihinin en çok izlenen korku gerilim filmleri bir arada basit özetleriyle sizlere bu filmleri tanıtacağım. Gerilim gizem filmleri hoşuna gidiyorsa hemen bir göz at.

1. Triangle - 2009 Yapımı Korku Filmi - IMDB 6.9


Korkutucu filmler
Triangle - Korku Gerilim Filmleri


Çok sevilen bir film oldu. Bir grup insanın bir gemiye binmesi sonucu gerçekle hayali ayırt edememelerini konu alan bu filmi izlemek size çok anlam katacaktır. Hallowen konseptli filmler önerilerimize de tıklayarak ulaşabilirsiniz. Filmi izlerken hayatı sorgulayacaksınız.

2. Exam - 2009 - IMDB 6.9

gerilim filmi tavsiyeleri
Exam - En İyi Gerilim Filmleri


Size yapabileceğim gerilim filmleri önerileri arasında en beğendiğim psikolojik yaklaşım bu filmde oluyor. Bir sınav esnasında insanların yaşadığı ağır bir süreci anlatıyor. Bir iş verenin eleman alma sürecinde elemanlarını tabii tuttuğu bu sınav diğer sınavlara benzemiyor. Çünkü ortada herhangi bir soru yok. Doğal olarak kimin işe alınacağı bu sorunun cevabına bağlı ama hangi soru? İşte gerilim dolu dakikalar burada başlıyor. En iyi gerilim filmleri arasında sayılan bu filmi hemen izlemelisin.

3. Coherence - 2013 - IMDB 7.2

Coherence - En İyi Psikolojik Gerilim Filmleri
Beyin Yakan Kurgusuyla, Efsane Film: Coherence
Coherence - En İyi Psikolojik Gerilim Filmleri

Bir kutup yıldızının dünyaya çok yakın geçmesiyle birlikte bir akşam yemeğinin alt üst olduğu filmdir. Hayal ürünü olaylar yaşamaya başlayan film karakterlerini çözmek bir hayli zaman alıyor. Filmin ortalarına geldiğinde kafanda seninde ufaktan bir şeyler canlanıyor. Ancak filmin finali gerçekten olağan üstü bir final olmuş! En iyi gerilim filmleri listemin en değerli 2. filmi de budur.

4. Fracture - 2007 - IMDB 7.2 


Karısının kendisini aldattığını öğrenen Ted Crawford berbat bir şey yapıyor. Karısını öldürüyor. Bunun üzerine karısının öldüğünü ihbar eden Ted olayı polise taşıyor. Ancak eve gelen polis karısının birlikte olduğu diğer adam çıkıyor. Bunun üzerine Ted mahkemelik olmasına karşılık eşinin öldürüldüğü silah başkasının üzerine çıkıyor. Bu gibi birçok farklı olaylar meydana gelince gizem dolu film insanı şoke ediyor. Gizemli gerilim filmleri arasında bir cinayet çözerken neler olup bitiyor gelin birlikte izleyelim.

gizemli film tavsiyeleri
Fracture - Gizemli Gerilim Filmleri


5. Se7en - 1995 - IMDB 8.6


Adeta bir seri katil füryasının sinemada başlama nedeni olan bir filmdir. Kült yapımlı olan gerilim filmleri önerileri arasında bu filmin olmadığı tek bir liste bile görmek mümkün değildir. Dini ele alan bu filmde hristiyanlıkta bulunan 7 büyük günahı işleyen bütün insanları bu katil tek tek öldürüyor. İp uçları ile birlikte dedektifler bu olayı çözmeye çalışıyor. En iyi gerilim filmleri arasında ilk sırada yer alıyor diyemem. Ancak gizemli filmler önerisi yapacak olsaydım ilk filmim kesinlikle bu olurdu!

cinayet filmleri önerisi
Se7en - En İyi Gerilim Korku Filmleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar