Gülmekten Kırılacağınız En İyi Komedi Film Önerileri

Yabancıların çok güzel yaptıkları Ege şivesi veya Karadeniz şivesi olmadan da komedi yapılabildiğinin kanıtı olan birbirinden güzel en iyi komedi film önerileri bu liste de sizlerle birlikte olacak. Tavsiye edilen komedi filmleri arasında yer alan bu filmleri daha çok kendi izlemiş olduklarım ile birleştirerek sizlerle buluşturma kararı aldım. En iyi komedi film önerileri listemde yer verdiğim filmlerin tamamı dünya çapında baş yapıt haline gelmiş filmlerdir. En iyi komedi film önerileri listemin ilk filmine geçmeden önce komedi filmi tavsiyeleri yaptığım listeyi beğendiyseniz. Yorum yapmayı veya sosyal medyadan paylaşmayı lütfen unutmayın. En iyi komedi film önerileri için devamlı takip etmek amacıyla abone olabilirsiniz.

Ölmeden Önce Mutlaka İzlemeniz Gereken Komedi Filmleri


1. Felekten Bir Gece


komedi film tavsiyeleri
Felekten Bir Gece - En İyi Komedi Film Önerileri

Sarhoşluğun verdiği harika bir gece yaşayan 4 arkadaşın aslında nasıl bir şey yaptıklarını anlayamadıkları saçma bir geceye tanık olacaksınız. Bekarlığa veda etmek için Vegas yoluna düşen 4 kafadar birlikte felekten bir gece çalalım derken bir anda yaşadıkları bütün geceleri unutacakları unutulmaz ama unutulan bir gece yaşıyorlar.

En iyi komedi film önerileri listemin ilk sırasında yer alan bu seri ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken filmler arasında en ön sırada yer almalı! En iyi komedi film önerileri yaptığım bu blogda başka filmlerde yer alıyor. Yani illa ki bu listeye bağlı kalmak zorunda değilsin. Ana sayfaya gidip inceleme yapabilirsiniz.

2. Göster Gününü IMDB Puanı: 7.6


Yabancı film önerin
Kick Ass - Komedi Filmi Tavsiyeleri

Kick Ass karakterli bir gencin süper kahraman nasıl olunur veya olunmaz arasında kalan saçma bir öyküyü anlatıyor. Hani herkes böyle süper kahraman olmak ister hani. Biraz ona değinmeye çalışan dalgayla karışık yapılmış harika bir komedi filmi olmuş. Yabancıların bu tarz kinayeli filmlerine bayılıyorum zaten.

Dünyanın en çok izlenen komedi filmleri arasına giren Göster Gününü filmi yabancı komedi film tavsiyeleri listeme 2. sırada girmeyi başarıyor. En iyi komedi film önerileri listelerinin neredeyse çoğunda gördüm bu filmi. İzlemenizi tavsiye ederim.

3. Liseli Polisler IMDB Puanı: 7.2


en iyi yabancı filmler
Liseli Polisler - Polisiye Komedi Dizileri

2 liseli polisin hikayesini konu edinen ilginç bir senaryoya sahip bir film. İki arkadaşın yeni mezun olması ve bir lisede uyuşturucu ve alkol kontrolü altında görev almaları ikiliyi lise yıllarına götürecek. Ancak polisler kendilerini fazla kaybedecekleri için bayağı bir farklılıklar oluşacaktır. Bana kalırsa ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında bir başka baş yapıtta bu! En iyi komedi film önerileri arasında saydığım bu filmi izlerken gerçekten çok eğlendim kesinlikle izlemelisin.

4. Superbad 


komedi filmi tavsiyesi
Superbad - Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Komedi Filmleri

Klasik bir Amerikan yapımı olan bu film adeta bir kız tavlama sanatını eline yüzüne bulaştıran ergenlerin dramını işliyor. Öz güvenleri olmayan 3 gencin nasıl kız tavlanamaz adlı eseri desek yalan olmaz. Filmin işleyişi komik sahnelere oldukça gebe ölmeden önce izlemeniz gereken komedi filmleri listemde yer verdiğim Superbad'i kendi listene alabilirsin. En iyi komedi film önerileri listemin baş tacıdır bu film. İzlemeden geçmeyin sakın bir babanın eşsiz komedisini ele alıyor. İzlerken eminim ki gülmekten kıralacağınız en iyi komedi film önerileri listemi takip ettiğiniz için pişman olmayacaksınız.

5. The Naked Gun 


En eski komedi filmleri
The Naked Gun - En Ünlü Komedi Filmleri

Yılların en ünlü komedi filmleri arasında sayılan The Naked Gun tam bir absürd komedi filmi tavsiyeleri arasında yer alıyor. Konusu şöyle: Kraliçeye düzenlenen suikastı haber alan Frank bu suikastı gizliden gizliye engellemeye çalışır. Ancak bu engeli uygulamayı bir yandan becerirken bir yandan eline yüzüne bulaştırıyor.

En iyi komedi film önerileri listesinin belki de en eski filmlerinden biri ama gene de oldukça ünlü bir film. Bayağı da popüler olmuş bir kült yapım. İzlenir mi diye sorarsanız bence izlenebilesi oldukça yüksek. 

6. Tropic Thunder 


Tropic Thunder ile ilgili görsel sonucu
Tropic Thunder - Komik Film Tavsiyeleri

Bir süreliğine bir Tropikal ada da yaşayan bir grubun filmin içerisinde yeni bir filme başlamalarıyla komik olaylara şahit olacağın bu film gerçekten en iyi komedi film önerileri listemin içerisinde senaryo itibariyle çok farklı. Birbirinden farklı baş rolleriyle her kesime hitap etmeyi başaran bu filmi izlemeniz sizler için gayet iyi olacak.

En iyi komedi film önerileri arasında yer verilen Tropic Thunder biraz daha karışık bir senaryoya sahip izlerken diğerleri ile arasındaki farkı hemen anlayacaksınız.

7. The Big Lebowski 


İlginç Film Tavsiyeleri
The Big Lebowski - Absürd Komedi Filmleri Tavsiyesi

Nam-ı değer The Nude bu filmde namını yaptığını bilmeyen var mı? Film konusu itibariyle The Nude'ın isim benzerliği yüzünden başına gelen komik olayları anlatıyor. Film aslında bir absürd komedi filmi sayılıyor. Konuşulan bütün sohbetler arasında Türkiye'deki filmlerin aksine farklı diyaloglar dönüyor.

8. 3 İdiots 


komik filmler serisi
3 İdiots - Gelmiş Geçmiş En İyi Komedi Filmleri

Belki fazla klişe olacak ama ilk çıktığında çok ses getiren bu filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Gelmiş geçmiş en iyi komedi filmleri arasında saydığım bu film sizleri gülme krizine sokabilir. Gülmekten kendini alamayacağın bu film en iyi komedi filmleri önerileri arasında yer vermesem belki de en çok eleştiri alacağım filmdi. 

9. Dan İn Real Life


felsefik komedi filmleri
Dan İn Real Life - Yabancı Komedi Filmleri Öneri

Yalnız ama bir o kadar baba diye saçma bir giriş yapmak istediğim bu film aslında oldukça farklı bir diziyi aklıma getiriyor. Californication dizisindeki rahatlığın olduğu bir film bu. Şamar Oğlanı olarak çevirisi yapılan bu filmde bir köşe yazarının herkesin sorunlarına derman olmaya çalışması ve yardımcı olabilmesi konu alınırken kendi sorunları da gözden kaçmıyor. 

En iyi komedi film önerileri arasında sayılan bu film adeta bir dizi edasında zaten yukarıda bahssetiğim diziyi de izlerseniz bir gün aradaki benzerliği hemen anlayacaksınız.

10. Knocked Up 

yabancı komedi film tavsiyeleri
Knocked Up - Efsane Komik Filmler

Tam bir hamilelik komedisi ve trajedisi olan bu filmi ölmeden önce kesinlikle izlemelisin. En iyi komedi film önerileri arasında yerini alan bu filmde Ben Stone yaşadığı bir ilişki sonrası hiç ummadığı sonuç başına gelir. Sekiz hafta sonra o kapı çalar. Ben'i artık bambaşka bir hayat beklemektedir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun sevgili Ben. 

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Adsız9/27/2019

    Knocked up harbi güzelmiş :D

    YanıtlaSil
  2. Adsız9/27/2019

    3 aptalı izlemeyn var mı be

    YanıtlaSil
  3. harika bir yazı olmuş

    YanıtlaSil