Cinselliğin Abartıldığı Diziler İle Hemen Tanışın

Sıra geldi cinselliğin gözümüze gözümüze sokulduğu diziler listesini hazırlamaya. Cinselliğin abartıldığı diziler yazımda sizlere dünya çapında çekilmiş olan en cinsel sahnelere sahiplik yapan dizileri tanıtacağım. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında izlemiş olduklarınız hakkında yorum yaparak izlenmeye değer olup olmadıklarını tartışabiliriz. Seks ağırlıklı diziler arasında ilk tavsiyem çok eski bir tarihi diziden geliyor. Hadi bakalım başlıyoruz.

1. Spartacus

cinsellik ağırlıklı yabancı diziler
Spartacus - Cinselliğin Abartıldığı Diziler

Savaş ve kan tadıyla tutkulu bir savaş dizisi gibi gözüken Spartacus cesur sahneleriyle de ün yapmış bir dizi. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında ilk sırada girme nedenini izlerseniz sizde anlarsınız. Spartacus, eski Roma döneminde Roma'nın bütünlüğünü henüz tamamlamadığı bir dönemdeki köle zihniyetini ve ayaklanmaları ele alıyor.

Büyük bir ayaklanma hareketi başlatacak olan Spartacus bildiğiniz kölelikten gelen basit bir adamken bakın ne fırsatlar ile karşı karşıya kalıyor. Cinselliğin abartıldığı diziler listemde en çok sevdiğim dizidir.

Başka tarzda filmler izlemek için bu listeme göz atabilirsin.

2. Shameless 

seks dizileri
Shameless - En İyi Cinsel Diziler

Utanç verici anlara tanıklık etmek ister misin? Fakir ve gariban bir hayata sahip bir aile düşünün. Anne ve baba boşanmış baba ise 6 çocuğun kendine kitlenmesinden sonra kendini alkole vermiş. O kadar farklı bir para kazanma anlayışları var ki izlerken insan gülmekten kendini alıkoyamıyor. Gelin görün ki bu dizide seks sahneleri bulanan diziler arasında yerini alıyor.

Tavsiye listelerinin tamamında yer aldığını gördüğüm Shameless cinselliğin abartıldığı diziler arasında ilk sıralarda. Ancak bu diziyi sadece o yönüyle değil. Tüm farklılıklarıyla da izlemelisiniz. Ardından Türkiye'deki versiyonuyla kıyaslarsanız. Aradaki farkı sizde anlayacaksınız.

3. Master Of Sex 

dizi önerileri
Master Of Sex - Seksizm Dizileri

Duymayan var mı bilmiyorum ama gerçekten kendi alanın baş yapıtlarından birisidir. İsminden de anlayabileceğin üzere konusu belli. Bu işi ustalaşmış kişiler sürdürmeye çalışıyor. Dizinin tek konusu gerçekten bu. Cinselliğin abartıldığı diziler değil de direk cinsellik diye nitelendirilse yanlış olmaz. İzlerken ben de şok olmuştum.

İzleyicilerinden aldığı tepkiler ise basit düzeyde değil. Çoğu kesim tarafından sevilse de bir kesim tarafından ayıplanan bir yabancı dizidir. Cinsellik içeren diziler arasında bulunan bu diziyi izlemeniz gerekiyor. Cinselliğin abartıldığı diziler değil de gerçekten adı direk cinsellik olsun cidden izlerken bazen ben bile utandım.

4. Entourage

cinsel diziler
Entourage - Cinsellikle İlgili Diziler

Harika bir komediye yeriniz var mı? 3 defa bitirmiş olduğum bu dizi sadece bu kategoride değil. Komedi alanında da çok başarılı bir dizidir. Entourage cinselliğin abartıldığı diziler listesinin liderlerinden birisidir. Neden mi? Çünkü Entourage'da tek bir karakterin yaşantısı gözler eline alınmaya çalışırken birbirlerine deli gibi bağlı bir arkadaş grubu ele alınmıştır.

Çok ünlü olmayı başaran Vincent Chase hayatını arkadaşlarıyla ve abisiyle kurmaktan çok mutludur. Ancak karşılarına çıkan film fırsatlarını ilginç bir şekilde değerlendiren ünlü oyuncuyu birbirinden farklı sürprizler beklemektedir.

5. Californication

seksizm diziler
Californication - Cinsellik İçeren Diziler


Bu dizilerde belki de kanınızın en çok ısınacağı kişi Hank Moody'dir. Dizideki adıyla söylemiş olduğum Hank; tam bir çapkın ve eski partnerine aşkından bir türlü mutlu olamayan bir kız babasıdır. Eski partnerinden olan kızını görmek için sürekli Karen'la birlikte olmak zorundadır. Karen ise başka biriyle birliktedir. Ancak Hank öyle biri ki neler neler yapacağını gördüğünüzde çok eğleneceksiniz.

İzlerken keyif aldığım dizilerden biri olan Californication cinselliğin abartıldığı diziler arasındadır. Cinsellik içeren diziler izlemeyi seviyorsanız. Kesinlikle bir göz atmalısınız. İzlerken gerçekten çok eğleneceksiniz.


6. Chemistry 

seksist diziler
Chemistry - Cinsellik Ağırlıklı Diziler

Kimyamız uymazsa biz ne işe yararız. Mantığıyla çekilmiş bir seks ağırlıklı dizilerden birisidir. Oldukça zengin ve lüks bir hayat süren Michael geçirdiği bir trafik kazası neticesinde bir polis olan Liz ile tanışır. Daha ilk tanışmalarından sonra dahi birbirlerinin kimyalarına mı desem büyüsüne mi desem yakalanan bu çift daha ilk günden birlikte olurlar. İlerleyen süreçte de devam eden bu cinsel birliktelik Michael'ı zora sokar.

Michael zaten başkası ile birlikte ve nişanlıdır. Artık bunu istemediğine mi karar verecek yoksa başka bir yolu mu seçecek bilinmez. Ancak Michael'ı çok zor bir durum beklemektedir. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında bulunan bu dizi gerçekten fazlasıyla cinsellik içeren diziler arasında olmayı hak ediyor. Cesur sahneleri görünce anlarsınız.

7. True Blood 

erotik dizi tavsiyeleri
True Blood  - Cinsel Sahneleriyle Ünlü Diziler

Tam bir vampir dizisi diye söylenebilir. Ancak dizi bu kadar da basit bir dizi değil. Açıkçası cesur sahneleri ile göz önüne alacak olursak. True Blood, vampir topluluğunun bulundukları tabuttan çıkmalarını ele alıyor. True Blood, vampirlerin özgürlüğüne bir ilaç sayesinde kavuşmaları ile başlıyor. Ancak vampirlerin tek arzusu gerçek kan değil elbette.

Ayrıca bu vampirler ilk vampirlerden oldukları için özel kanları bulunuyor. True Blood izlerken keyif alabileceğiniz en iyi yabancı diziler arasında sayılıyor. Erotik diziler arasında yer alan bu dizi cinselliğin abartıldığı diziler arasında belki de sadece cinsellik amacıyla izleyecekseniz izlememeniz gereken bir dizidir.

8. Weeds 

seksist dizi önerileri
Weeds - Seksizm Dizi Önerileri


Nancy aslında göründüğü kadar basit bir kadın değildir. Çocuklarının geçimini üstlenmek zorunda kalan Nancy kirli işlere bulaşmıştır. Weeds dizisinin baş rollerini paylaşan Nancy, 2 oğlu ve kayın biraderi bu durumu zaman içerisinde anlayacaklardır. Ancak diğer dizilere göre biraz daha aksiyon dolu sahnelere gebe  olan bu dizi cinsellik ağırlıklı diziler arasındadır.

Ayrıca cinselliğin abartıldığı diziler listemde True Blood'tan sonra bu tarz sahnelere daha az yer veren ikinci bir dizidir. Weeds, izleyicileri ile 2005 yılında buluştu. Ancak 7 sezon devam eden bu dizi günümüzde yayınlanmıyor. Eski çekimlere sahip bir dizidir. Yine de görsel açıdan Türk dizileri gibi pixel saymazsınız.

9. The Tudors 

erotik dizi önerisi
The Tudors - Seksizm Film Örnekleri

Tam bir tarih dizisi gibi gelebilir sizlere. Ancak işin aslı öyle değildir. Bilindiği üzere İngiltere tarihinin en çapkın İmparatoru 8. Henry artık tutkulu bir aşkın pençesinden kurtulmuştur. Ancak yaşı ilerleyen imparatorun hala bir varisi yoktur. Bunun için artık ilişkilerini tek gecelik üzerine kuran imparator zamanla bakalım çocuk sahibi olabilecek mi?

Bu arada entrika sevenler için belirtmem gerekiyor ki gerçekten yapılan entrikalarla The Tudors kalitesi itibariyle 10 numara bir dizidir. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında yer vermiş olduğum bu dizi gerçekten seks sahneleriyle ünlü diziler arasında neden var olduğunu belli ediyor.

10. Misfits 

Misfits - Cinsellik İle İlgili Yabancı Diziler


Özel güçlere kavuşmuş olan 5 farklı gencin nasıl bir yaşantı sürdüklerini ele alan dizi cinsellik içeren diziler arasında yer alıyor. Seksi oyuncuları ile gözleri boyuyan dizilerden birisi olan Misfits; 5 gencin almış oldukları bir ceza sonucu sosyal hizmet görevi yapmaları gerekmektedir. Bulundukları yerde yapacakları görevi yapmaya çalışan bu 5 kişi bir anda fırtınaya yakalanır. Düşen bir yıldırım sonucunda özel güçlere kavuşurlar.

Ancak süper kahraman dizilerinin yanı sıra amaçları insanları değil kendilerini kurtarmaktır. Ancak bütün bu kişiler henüz güçlerini tam olarak kullanmaya alışamamışlardır. İzleyicileri ile 2009 ve 2013 yılları arasında birlikte olan bu dizi cinselliğin abartıldığı diziler arasında en ünlü dizilerden birisidir.

11. Skins 

en başarılı diziler
Skins - En İyi Yabancı Diziler


Aslında bu tam bir cinsellik içeren diziler arasında yer alacak bir dizi değil ama yine de bu kadar gençliğin ön plana alındığı bir dizide bu tarz sahnelerde olduğu için bu alana giriyor. Cinselliğin abartıldığı diziler ile bütünleşmesinin tek nedeni elbette gençlik dizisi olması değildir. En iyi yabancı diziler arasında da sıkça görebileceğiniz Skins konusu şöyledir:

İngiltere'de iyice kendinden geçen ve yozlaşan bir neslin sorunlarını ele alan bir dizidir. İngiltere'de yaşayan bir grup gencin hayatını ele alıyor. Ancak diğer diziler kadar havalı bir şekilde gençlerin yaşantılarını incelemiyor. Daha çok gençlerin bağımlılık, aşk, seks ve diğer dünyevi sorunlarını irdeliyor.

12. Sense8

erotik dizi önerin
Sense8 - Cinsel Sahneleri İle Abartılı Diziler


Tam anlamıyla farklı kültürler ve şehirler dizisi desek yanlış olmayacaktır. En iyi yabancı diziler arasında gördüğüm bu dizi aslında çok başka bir senaryoya sahip. Birbirinden bağımsız 8 farklı kişiyi hatta 8 farklı şehirde yaşayan kişileri ele alan Sense8 izleyicileri tarafından büyük bir beğeni topladı. Çapkınlık, ilgisizlik, muhtaçlık, eğlence, komedi ve aklınıza gelebilecek birçok şey bu dizide yer alıyor.

Cinselliğin abartıldığı diziler içerisinde neden mi yer alıyor? Bazı sahnelerinin ciddi anlamda cesur olması nedeniyle cinsellik ağırlıklı diziler arasında yerini sağlamlaştıran Sense8 sizin için en iyi diziler arasında yer almalıdır. Umarım sizlerde izlerken keyif alırsınız.

13. Mad Men

izlemeniz şart olan diziler
Mad Men - Mutlaka İzlemeniz Gereken Yabancı Diziler


Sıra geldi en beğendiğim yabancı dizilerden birisi olan 2007 yılında başlamış ve 2015 yılında son bulmuş başarılı yabancı dizilerden birisine. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında bulunan Mad Men konusu itibariyle şu şekilde şekilleniyor.

1960 yıllarında yaşanan reklamcılığın yükselişiyle birlikte reklam sektöründe isim yapmış genç ve parlak çocukların o büyük ve özel bizlere göre şatafatlı hayatları ele alınıyor. Cinselliğin abartıldığı diziler listemin on üçüncü filmi olduğuna bakmayın. Ancak gerçekten izlerken şaşıracaksınız. Döneme uygun hazırlanmış karakterleri görünce yabancı oyuncuların neden Türk oyunculardan fazla kazandığına şaşmamak gerekiyor.

14. Game Of Thrones

En Çok Beğeni Alan Yabancı Diziler
Game Of Thrones - En Çok Sevilen Yabancı Diziler


Birçok kişi tarafından ne alaka bu bir savaş, aksiyon ve dram dizisi diye itiraz edilebilir. Ancak benim baktığım gözden bakan kişiler neden Game Of Thrones'un cinselliğin abartıldığı diziler içerisinde olduğunu anlayabilirsiniz. Cinsellik içeren diziler ile bir bütün haline geldiğini düşündüğüm Game Of Thrones izleyicilerini büyük etkiliyor. Konusu ise kısaca şu şekilde:

Birbirinden başka dünyalara sahip olan 7 krallık birleşik bir krallığın emrine uymak zorunda kalıyor. Ancak Kral Robert'ın ölümüyle işlerin rengi değişmeye başlıyor. Stark ailesiyle zorla başını belaya sokan Lannister'lar yaptıklarına pişman olacaklar mı? Her türlü kaybın oldukça normal olduğu bu dizi izleyicilerini derinden etkiliyor.

15. Sex And The City 

erotik dizi önerileri
Sex And The City - Cinselliğin Ön Planda Olduğu Diziler

Günümüzde kadınların yaşları ilerledikçe karşılarına çıkan problemlere de değinen bu dizi. Cinselliğin ön planda olduğu diziler arasında yer alıyor. Cinselliğin abartıldığı diziler içerisinde bulunan Sex And The City orta yaş grubu kadınların yer aldığı ve problemlerini cinsel problemleriyle birleştirerek yansıtıyor.

Cinsellik ağırlıklı diziler için düşününce bu dizi diğerlerinden bir nebze daha fazla gelebilir. Fazla derken şu şekilde ki; fazlasıyla erotik bir dizi olduğu için cinselliğin abartıldığı diziler içerisinde hiç sırıtmıyor.

16. Girls 

mutlaka izlemeniz gereken diziler
Girls - Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Diziler


Bu dizi de 15. dizi önerime oldukça yakın bir dizidir. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında Girls dizisi Sex And The City dizisinden oldukça uzak bir dizidir. Cinselliğin ön planda olduğu dizilerden birisi olan bu dizi izleyicilerine şok etti. Oldukça genç yaşlarda oyuncular oynadığı için Girls dizisi Sex And The City'den bile daha erotik sahneler içeriyor.

İzleyicilerinin tepkisini dahi çektiği oyuncular oldu. Aşırı derece erotik sahneleri bulunan bu diziler izleyicilerini bir nebze de olsa rahatsız etmiş olabilir. Ancak dizi bana kalırsa gayet izlenebilir düzeyde bir dizi.

17. Sons Of Anarchy 


erotik yabancı dizi önerileri
Sons Of Anarchy - Erotik Yabancı Diziler

Dizinin konusu aslında çok daha marjinal seçilebilirdi. Ancak gene de oldukça güzel ilerleyen bir senaryosu var. Sons Of Anarchy cinselliğin abartıldığı diziler içerisinde mutlaka izlemeniz gereken diziler arasında yer alıyor. Konusu ise şu şekilde:

4 farklı baş rol oyuncusu bulunan bir dizidir. Bir motosiklet çetesini oluşturan bu çete izleyicileri ile 2008 yılında buluştu. Ölmeden önce mutlaka izlemeniz gereken diziler arasında bulunan Sons Of Anarchy adeta cinsellik üzerine kurulmuş bir dizidir.

Seksizm dizi önerileri arasında da adını bulabileceğiniz bu dizinin diğer dizilerden farkı ise şudur: Ağır derecede suç ve dram içerdiği için diğerlerinden biraz farklı olarak tamamıyla aksiyonsuz geçiyor diyemem. Bu yüzden izlerken keyif alabilirsiniz. Cinselliğin abartıldığı diziler listemin sonuna gelmiş bulunmaktayım güncelleme geldikçe liste devam ettirilecektir. Umarım yazımın tamamını okursunuz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar