Hallowen Konseptli 5 Film Önerisi



Hallowen temalı filmler son zamanlarda sıkça insanların izlemek istediği kategoriler arasında yer alıyor. Hallowen konseptli 5 film önerisi yapmak için kısaca bir araştırma yaptım. En çok beğeni toplayan hallowen filmleri bir araya getirdim. Hallowen konseptli film önerileri için biraz araştırma sonucunda aşağıda listelediğim filmleri bir araya getirdim. Biraz korku ve gerilimin ardından muazzam bir senaryo sizi bekliyor. Hallowen konseptli filmler listesi için okumaya hemen başla!

1. Elm Sokağı Kabusu


elm sokağı kabusu ile ilgili görsel sonucu
Elm Sokağı Kabusu - Cadılar Bayramı Konseptli Filmler

Johnny Deep'in muhteşem oyunculuğu ile buluşan bu film adeta çocukluğumuzun özeti şeklindeydi. Çünkü döneminin en iyi filmiydi. Elm Sokağı Kabusu cadılar bayramı konseptli filmler arasında belki de dönemine göre çekilmiş en iyi film desem abartmış olmam. Harika bir korku serüveni seni bekliyor hemen bir göz at derim.

2. Friday The 13th 




gerilim filmi tavsiyeleri
Friday The 13th - Hallowen Konseptli Filmler


Bu filmin adını hala duymayan kaldı mı? Gerilim dolu sahneleriyle bizi geren bu filmi izlemeden geçme! Camp Crystal Lake'te geçen film bir cinayet serüvenini ele alıyor. Adı geçen yer yıllardır cinayetlerin işlendiği pislik bir yer olarak bilinmektedir. Yeni bir kişinin bu bölgeyi tekrar harekete geçirmek istemesi felaketleri peş peşe getirir ve ölümler tekrar gelmeye başlar. Hallowen konseptli filmler arasında benim net önerim budur!

3. The Nightmare Before Christmas 





The Nightmare Before Christmas ile ilgili görsel sonucu
The Nightmare Before Christmas - Hallowen Konseptli Film Önerileri


Hallowentown'da geçen film aslında tam bir Hallowen konseptli filmler arasında yer almayacak gibi bir görünüm verse de filmi izlediğinde düşünceniz değişiyor. Film gerçekten müzikal anlamda çekilen en iyi animasyon filmleri arasında yer alıyor. The Nightmare Before Christmas konusu oldukça karışık olan bir film direk izlemenizi tavsiye ederim.

4. The Crow 




korku filmi tavsiyeleri
The Crow - Cadılar Bayramı Filmleri
Malum film hani Bruce Lee'nin oğlunun yanlışlıkla gerçekten vurulduğu film vardı. İşte o film bu film! Brandon Lee'nin öldüğü film! Konusu itibariyle cadılar bayramı filmleri arasında ağır izler taşıdığı için gotik bir yapısı bulunan The Crow'u kesinlikle izlemelisin. Bir intikam öyküsü olan bu film hem dramatik yapısıyla hem de intikamcı ruhuyla Hallowen ruhunu taşıyan filmler arasında sayılıyor.

5. Trickr Treat 


hallowen tarzı filmler izle
Trickr Treat - Hallowen Tarzı Filmler 

4 farklı hikayenin cadılar bayramı ile ilgisinin aktarıldığı bu baş yapıt bu listenin en iyi filmidir. Bilerek sona koydum ki sonuna kadar okumayanlar kaçırsın. Trickr Treat adeta bir cadılar bayramı filmidir. Tam anlamıyla o ruhu taşıyan bir filmdir. Hallowen tarzı filmler arasında en çok izlenenler arasında 3. olmuştur. Ancak bana kalırsa birinci olmalıydı. Diğer 2 film Hallowen isimli eski yapımlar olduğu için kült bir saygı duyuluyor olsa gerek. Hallowen tarzı filmler için listenin geliştirilmesinde bana yardımcı olmak için yorum yapmayı lütfen unutmayın. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar