En Kolay Para Kazanma Yöntemleri Arıyorsan Bu Fırsat Kaçmaz

Artık çeşitli başlıklar ile insanların dikkatleri kolayca çekilebiliyor. Örnek olarak en kolay para kazanma yöntemleri son zamanlarda herkes tarafından okunan ve oldukça sevilen bir konudur. En kolay para kazanma yöntemleri bu yazımda sizlerle birlikte olacak. Ancak şunu belirtmek isterim. Bu yazıyı okuyorsan. Vay efendim ben uğraşamam, çabalamam, vakit ayırmam ve bu gibi bahanelere sığınacaksan zaten boşa vakit kaybediyorsun. 

afrodizyaklı parfüm satın al
Ferolle Aşk Parfümü Almak Ve İncelemek İçin Tıkla


Öncelikle Türkiye'de internet üzerinden para kazanmak adeta imkansız ötesi bir şeydir. Ancak pek bilinmeyen çoğu kişi tarafından sırt döndürülmüş birkaç sektöre değinmek istiyorum. Affiliate Marketing sistemini hiç duydunuz mu?

Sohbet aralarında arkadaşlarımla yaptığım bazı Affiliate işlemlerinden bahsettiğimde bunları yazıya geçirmemi ve okuyucularım tarafından beğeni toplayacağını bana söylemiştiler. Bende şüphesiz sizler için bu yazıyı hazırladım.

En Kolay Nasıl Para Kazanılır? 


Hemen aklınıza diğer sitelerde olduğu gibi İnstagram'dan satış yapın gibi şeyler söyleyeceğim sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kabullenin artık şunu İnstagram, Facebook, Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında artık reklamınızı iyi yapmadığınız sürece büyümek adeta imkansız. 

Ancak birkaç tüyo bu konuda da sizlere verebilirim. Meraklısı olursa yorum yaparak bana ulaşabilir. Öncelikle Affiliate sistemlerinden sizlere bahsetmek isterim. Örnek olarak bir parfüm firmasının affiliate sisteminden bahsetmek istiyorum sizlere. Adım adım ilerlemeye ne dersiniz? 

Medikalize Satış Ortaklığı


Zamanının en popüler satış ortaklığı platformlarından biri olan Medikalize nasıl size para kazandırabilir. Örnek olarak bu firmada satışta olan ürünler var. Bu 2 ürünler arasında yer alan Ferolle aşk parfümü satışını tercih edebilirsiniz.

Afrodizyaklı parfümler son zamanlarda oldukça talep edilen kokular arasında sayılıyor. Ancak benim size bu konudaki tavsiyem internetten satış yapmak olmayacak! Neden mi? Artık gerçekçi olmanızın vakti geldi de geçiyor. İnternetten para kazanma devri artık bitti desek yeridir. En kolay para kazanma yöntemleri listesini hazırlama nedenim zaten bu. 

para kazanma yöntemleri
En Kolay Para Kazanma Yöntemleri

İnternetten Para Kazanmak


Gerçekten bu gibi bir şeye inanan varsa tebrik ederim. Gerçek anlamda bu işe vakit ayıramayacaksınız boşuna ümitlenmeyin. İnternet alanı gerçekten çok zor bir alan halini aldı. En kolay para kazanma yöntemleri arasında yer verdiğim satış ortaklığı platformunu peki, siz nasıl kullanacaksınız? İnternetten para kazanmak için belli bir öneri yaptım size o kadar bunu fiziksel olarak işleve alan kazanacak. Yatarak kazanmayı planlayana özel şarkım: Vay yine mi keder...

en iyi para kazanma yöntemleri
Para Kazanma Tavsiyeleri

Satış Ortaklığı İle Nasıl Para Kazanılır?


Sorumun cevabı gerçekten çok basit. Öncelikle kendinize güvenmeli ve bir an önce bu ürünlerden birini sipariş vermelisiniz. Ardından ürünü incelemeli ve aldığınız bu ilk ürünü çevrenize satmaya çalışmalısınız. Ardından sattığınız veya satamadığınız kişilerden neyi doğru neyi yanlış yaptığınızı öğrenin ve not edin. 

Dinlemek gerçekten önemli bir olaydır. Eğer ki bu işe bir nebze olsun. Ünlü katalog firmaları gibi yaklaşırsanız. Bu sistem üzerinden diğer firmalara nazaran daha çok kazanç elde etmiş olursunuz. Yalnız belirtmek isterim ki geniş bir kitleye hitap edemiyorsanız. Bu işe biraz daha zaman ayırmanız gerekebilir.

En kolay para kazanma yöntemleri için başka yöntemlerden de sizlere bahsetmek istiyorum. Bu noktaya kadar bahsetmiş olduğum olay aslında biraz daha legal yollar arasında sayılıyor. 

İllegal Olarak İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü?

Elbette mümkün. Sonuçta Kınalı soğuktur artık değil mi? Öncelikle bu kötü fikirlerden temizlenin. Bir ticaret yapmayı düşünüyorsanız. Unutmayın ki "Dürüst bir ticaret ile kendi müşteri profilinizi oluşturacaksınız." yani kimse durduk yere sizin ürünlerinizin hastası olmayacak. 

Meraklıları için birçok en kolay para kazanma yöntemleri arasında sayılan internet sitesi açma olayını sizlere anlatmak istiyorum. İnanlarınız belki hala vardır. Ancak ufaktan bir çıtlatayım istedim. AÇMAYIN! 

Neden İnternet Sitesi Açmamalıyım? 


Bu başlık biraz saçma gelmiş olabilir. Ancak en büyük nedeninizi aslında yaşadığınız hayatın berbat olmasından anlamış olmanız lazım. En kolay para kazanma yöntemleri uygulamak istiyorsunuz. Biliyorum sizlerde yabancı siteler gibi yüksek kazançlar elde etmek ümidiyle benden site açın kazanın gibi şeyler bekliyorsunuz. 

Ancak bunu asla size söylemem. Çünkü internet sitesi ile para kazanmak istiyorsanız. Yapmanız gereken tek şey: Bilgisayarın kapat tuşuna basmak olmalı. Eğer ki ciddi bir sermayeniz yoksa asla bulaşmayın derim. 

En kolay para kazanma yöntemleri içerisinden internetten para kazanmak ümidiyle bu yazılara giren insanların duygusu sömürülüyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Adam gerçekten bu kadar çok kazansa size site açın diyerek rakip çoğaltır mı? 

Türkiye'de yaşıyorsunuz. Dünyanın en düşük eCpm oranlarına (yani 1000 görüntülenme başı reklam gelirine) sahip olan bir ülkede yaşıyorsun. Kabullen artık dostum. Adamlar 1000 görüntülenmeye 3 dolar kazanırken Türk reklam siteleri dahil olmak üzere bize verilen 15 cent falan veriyor. 

Yani gerçekçi olun lütfen en kolay para kazanma yöntemleri bizim ülkemiz için geçerli değil. Ancak ben uğraşırım. Yabancı bir site açar yabancı hiti siteme çekerim diyorsanız. Size tavsiyem hiçbir şeyle uğraşmayın ve çabalamaya devam edin. Emin olun ki diğer işlerden daha fazla kazanç elde edeceksiniz. 



Yorum Gönder

0 Yorumlar