İzlerken Eğleneceğiniz En İyi Mini Yabancı Diziler

Vakit geçirmek amacıyla bir gece ansızın bitirmek istediğiniz çerezlik dizi tavsiyeleri arıyorsanız. Bu listeme kesinlikle göz atmalısın. Tek gecede bitirebileceğiniz yabancı dizileri bu yazımda sizin için listeledim. İzlerken eğleneceğiniz en iyi mini yabancı diziler yazımda 5 farklı çerezlik dizi tavsiyeleri yaptım. Keyifli vakit geçirmek için Yabancı Filmlerim sitesini takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

1. The Night Of - 2016 Yapımı


en iyi mini diziler
The Night Of - En İyi Mini Yabancı Diziler
Muhakkak ki dizi izlerken benim gibi kısa olmalarından dolayı keyif alan kişiler vardır. İşte bu listemde de bu dizileri ele aldığım için ilk sırayı en sevdiğim mini diziye vermek istedim. En iyi mini yabancı diziler listemin ilk dizisi The Night Of'un konusu şu şekilde:

Bir suçun cezası ne kadar kesin olursa olsun iyi bir avukatın neler yapabileceğini izleyeceğiniz bu filmde bir kızı öldürmekle suçlanan Ahmed'in hayatını izleyeceksiniz. Avukatı ile birlikte girdiği bu zorlu yolda sadece 8 bölümde harikalar sunan bir senaryoya şahit olacaksınız. Kesinlikle izlemeniz gereken dizilerden birisidir.

2. Taboo - 2017 Yapımı

taboo dizisi nasıl bir dizi
Taboo - En İyi Dizi Tavsiyeleri


Bir intikam serüvenini ele alan filmde hali vakti yerinde babasından ayrı büyük bir ticaret ve gemi sektöründe ismi geçen James Keziah babasının ölümüyle birlikte Londra'ya geri dönüş yapar. Üvey kardeşinin isteklerinin bozulması ile birlikte bir rekabet ortamı oluşacaktır.

Ancak babasının ölümünün ardında cinayet olduğunu öğrenen James büyük bir intikam planı hazırlar. Mini yabancı dizi tavsiyeleri yaptığım bu yazımda en başarılı intikam dizisi kesinlikle bu! İzlerken tek solukta izleyebileceğiniz diziler arasında bence ilk başlamanız gereken dizidir. En iyi mini yabancı diziler arasında bu diziye kesinlikle yer vermem gerekirdi.



3. Utopia - 2013 

dizi önerileri mektubu
Utopia - Mini Diziler


Ian ve Wilson isimli iki kişinin internetten bulaşmış oldukları bir belayı gözler önüne sermektedir. Aslında pek anlatmak da istemiyorum. Ancak tutamayacağım kendimi yine... Ian ve Wilson bulaştıkları işi irdelemeye kalktıklarında başlarına büyük bela almış olacaktırlar. Bunu kısa zamanda anlayan Wilson ve Ian'ı büyük zorluklar bekliyor.

Şaşırtıcı derecede izleyenlerini şoka uğratan Utopia dizisi gerçekten çok ilginç imgeler veriyor. Ayrıca izlerken sizde de farklı yargılar oluşturmayı başaracağına hiç şüphem yok. Ki diziyi tam tadında bırakıp 12 bölüm çekmişler ama bittiğinde üzüleceğini unutmadan izle. En iyi mini yabancı diziler arasında yerini alan bir başka dizimde Utopia.

Utopia dizisi gerçekten izlerken neden en iyi mini yabancı diziler arasında olduğunu insana kanıtlıyor. Gerçekten çok farklı bir kalemi var senaristinin.


4. Angels İn America - 2003


diziler var mı önerebileceğiniz
Angels İn America - En İyi Dizi Tavsiyeleri Buluşması

Angels İn America 8 bölümlük harika mini dizilerden birisidir. Özellikle ırkçılık ve seks ayrımcılığı gibi konularda imgeleri bulunan bu dizinin her bir bölümü farklı bir bölümden oluşuyor desem yeridir. İzlemeden tam konusunu anlayabilmeniz mümkün değil. Amerika'nın 1980'li yıllarında yaşadığı acı dolu zamanları ele alıyor. En çok izlenenler arasına girmiş bir mini dizidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar