Bomba Gibi Netflix Dizi Önerileri Yapmak İsteyenler Buraya!



Zamanınızı öldürmek istiyorsanız. Sizin için izlemeniz gereken en sevilen Netflix dizileri listesi oluşturdum. Netflix dizi önerileri yaptığım bu blogdaki bütün diziler izleyicileri tarafından oldukça olumlu yorumlar yapılmış. Netflix dizi önerileri listesi için yazımın tamamını incelemelisiniz. Netflix dizi önerileri listemde yer verdiğim dizilerin tamamı yüksek puanlar almış başarılı dizilerdir. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ettiğim bu yabancı dizileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca cinselliğin abartıldığı film önerileri yaptığım bir başka yazım için tıklayabilirsiniz.

harika dizi önerileri
Netflix Harika Dizileri Nelerdir?

1. Seven Seconds 


yabancı diziler
Seven Seconds - Netflix Dizi Önerileri

İMDB: 7.7
Çeşit: Suç, Aksiyon ve Macera

Özellikle ABD'de yaşanan ve dünyanın çeşitli bölgelerinde kansermiş gibi yayılan bir problemi ele alan bu dizi konusu itibariyle insanları ekrana kitlemeyi başarıyor. Netflix dizi önerileri yaptığım bu yazımda bu dizi de şu konu ele alınıyor. Siyahi insanların çektikleri acıların nasıl sonlandırıldığı ve bu mücadelenin getirdiği acılar gözler önüne seriliyor. Amerika'nın yıllar önce bu olaylar hakkında yaşadıklarını çeşitli yabancı gazetelerden inceleseniz gerçekten şok olursunuz. O kadar ilginç suçlar gözler önüne seriliyor ki dizi sizleri ekranları başına kitlemeyi başarıyor. 


2. Punisher 

punisher ile ilgili görsel sonucu
Punisher - En İyi Netflix Dizileri

IMDB: 8.6
Çeşit: Aksiyon, macera, suç türevi  

Netflix'in bir diğer kasırgalarından birisi de şüphesiz ki Punisher dizisidir. Bir intikam serüvenini konu edinen bu film izleyenleri kendinden geçiriyor. İzlerken hoşça vakit geçireceğinizi düşündüğüm çok önemli yapıtlardan birisidir kendisi. Yeni Netflix dizi önerileri arasında popülerliğini en çok koruyan ve devamının geleceğinden hiç şüphe duyulmayacak bir dizi. İzlerken sıkılmak pek mümkün değil. Heyecan seviyorsanız bu diziye bir göz atın derim.



3. Chilling Adventures Of Sabrina 



film ve dizi önerileri
Chilling Adventures Of Sabrina - Yabancı Dizi Önerileri
İMDB:  7.7
Çeşit:  Dram ve Fantezi Türü


Tam bir gerilim makinesi haline gelen bu filmde inanılmaz bir korku ve gerilim duyguları yansıtılmış. İzleyicileri tarafından büyük bir beğeni toplayan Chilling Adventures Of Sabrina diğer cadı dizileri gibi gülünç durumlara düşmemiş ve oldukça başarılı bir izlenim sergilemiştir. Netflix dizi önerileri içerisinde de bütün listelerde yeri bulunuyor.



4. The Umbrella Academy 


netflix öneri
The Umbrella Academy - Efsanevi Netflix Dizileri
İMDB: 8.1
Çeşit: Aksiyon ve Macera Ağırlıklı


Netflix'in bir başka dizisi henüz izlemeye vakit bulamadım. Ancak hakkında çok fazla olumlu yorum aldığım için tanıtımını izledim. Oldukça güzel gözüküyor. Konusu ise şöyleymiş: Yeni bir oluşum kurmak isteyen bir üvey babacığın bu gençleri evlat edinmesini konu ediniyor. Bu gençler ise öyle sıradan insanlar değiller. 

Dünyayı kurtaracak olan bu gençleri eğiterek onlara dünyayı değiştirmeleri gerektiğini öğreten üvey babaları onları bakalım bütün tehlikelerden koruyabilecek mi? Netflix dizi önerileri yaptığım bu yazımın daha fazla gelişmesini istiyorsan lütfen bana yorum yapmayı ve hangi dizileri tavsiye listeme eklemem gerektiğini bana ilet. Şimdiden herkese iyi seyirler.

5. Bodyguard - 2018


netflix harika diziler tavsiyeleri blog
Bodyguard - Netflix En Sevilen Dizi Listesi

Çeşit: Suç, dram, aksiyon
IMDB: 8.2


Dizi tarihinde aksiyonun ve heyecanın hiç bitmediği bir diziyi sizlerle tanıştırmak isterim. Eski bir askerin yeni yaşamını hem politika hem de çeşitli kendi kavgalarıyla ele alan aslında psikolojik yaklaşımlarda bırakan bir dizi. Netflix dizi önerileri listemde izlediğim ancak daha ilk sezonu yayınlandığı için moralimi bozan dizidir kendisi. 

İzleyici kitlesine göre de değerlendirecek olursam. Çoğu klişe diziden uzaklaşmayı başarabilmiş kaliteli yapımlardan birisi. Netflix dizi önerileri içerisinde yer almayı bence hak ediyor. Ayrıca karakterin imgelerini de inceleyecek olursanız. Eski bir Amerikan dizisine benzetebilirsiniz. Tabi ki bu diziyi sadece izleyenler bilecek.


6. La Casa De Papel - 2017


dizi önerileri yapın lütfen
La Casa De Papel - Muhteşem Diziler Netflix

Çeşit: Aksiyon, suç, dram
IMDB: 8.6

O kadar ünlü oldu ki anlatmaya gerek bile görmüyorum. Ama es geçmeden söylemeliyim ki La Casa De Papel izlediğim en iyi İspanyol dizisiydi. İzlerken o kadar çok etkilendim ki insanın İspanyolca öğrenesi bile geliyor. Netflix dizi önerileri yapılan birçok siteye nazaran gerçekten dikkatleri üstüne çekmiş çok başarılı bir yapım.

Konusuna yine de bilmeyenler için değinmek gerekirse bu açıdan baktınız mı izleyenler bilmiyorum. Ancak gerçekten ağır bir komünizm tarafçılığı yapılmış bir dizidir. Devletin kasası olan bir para basma bölgesini soymak kaç kişinin aklına gelir. Ki diziyi izlerken çalan müzikler ile devrimci bir ruhun hedeflendiğini kolayca anlayabiliyorsunuz. Netflix dizi önerileri listelerinin neden baş tacı olduğunu şimdi biraz olsun anlamışsınızdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar