Elraen Bot Olayı Hakkında Çok Sert Konuş

Twitch üzerinde yayın yapan Elraen çok sevdiğim yayıncılardan birisidir. Konuşmalar arasında birkaç yayıncının birden Elraen'in o saatlerde Twitch'de o kadar büyük bir kitle olmadığına dair ve bunların bot olduğuna dair söylemlerine Elraen bot olayı hakkında çok sert tepki verdi. Söylenen kelimeler oldukça şahsi olarak gözükse de Elraen olayları şahsi hale getirmekten öte işinin etkilendiğini belirtti. Yapılan yorumlar çerçevesinde Elraen yapmış olduğu eleştiriyle büyük ve küçük bazı yayıncıları da eleştirmiş oldu. Bunun üzerine drama üzerinden Twitch'de bir kitle karmaşası yaratmaya çalışan bazı yayıncılar adeta neye uğradıklarını şaşırdılar.

elraen haberleri
Elraen Bot Olayı Hakkında Konuştu


Elraen Bot Olayı Nasıl Yaşandı?


Elraen oynamış olduğu İnternet Kafe Simulator oyunu ile oldukça keyifli dakikalar yaşatırken insanlar eğlenmek amacıyla yayına gelmeye başladı. Ki videosunda da Elraen bunu istatistiklerini göstererek bot olmadığını gösteriyor. Haklı olarak Facebook canlı yayınlarına geçmek için daha fazla para almak için yapıyordur gibi söylemlere Elraen'den sert açıklamalar geldi. Elraen bot olayı basit bir olay gibi gözükse de verilen tepki bence oldukça yerindeydi. 

İş Başka Arkadaşlık Başka


Elraen adeta iş başka arkadaşlık başka dedi. Bir söylemiyle özellikle ünlü yayıncılardan birisine de sitem etmiş olan Elraen belki isteyerek belki de istemeyerek sert sözler söyledi. Ancak bunun sonucunda insanlar gerçekten sonunda dramalardan beslenmeyen düzgünce yayınını yapmaya çalışan bir yayıncıyla tanışmış oldular. En azından dürüst bir şekilde Elraen bot olayı hakkında kullanıcılarını bilgilendirdi. Doğal olarak takipçilerinden büyük ilgi ve destek gören ünlü yayıncı "gerekirse bu işleri bırakırım" gibi kullandığı ifadelerle insanların çok üstüne gittiğine de büyük bir vurgu yaptı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar