La Pianiste Film İncelemesi - Erotik Sahneleriyle Ünlü Filmler

La Pianiste Dizi İncelemesi


La Pianiste film incelemesi yaptığım bu yazıyla harika bir filmle tanışacaksınız. Biraz sapkın bir film olsa da gençlere yönelik tehlikeli yönlere saldırıldığını düşünen eleştirmenler tarafından yoğunca eleştiriler aldı. Başarılı filmin en kötü yanı bence de bir öğretmenin öğrencisiyle olan münasebetsiz ilişkisiydi. Baş rolünde yer alan Erika Kohut karakteri cinselliğin işlendiği yabancı filmler serisinde yer edinebilmek için adeta her şeyi yapıyor.

Cinsellik ağırlıklı filmler arasında yasak bir aşk öyküsünü ele alan tek film bu listede La Pianiste oluyor. Cinsellik ağırlıklı filmler arasında bir aşk filminin ne işi var diye yakınmayın. İzlediğinizde sizde şaşıracaksınız. Ancak bu gibi yasak aşkların varlığını da unutmadan izleyin. Burası Türkiye burada olmaz demeyin. La Pianiste film incelemesi yaparken filmin gerçekten nasıl bu kadar uçuk bir senaryoya sahip olduğunu gördüğümde şok oldum.

Film tam bir nefis meselesi haline gelmiş. Baş rolün inanılmaz seks arzusu ve öğrencisiyle başından geçen hikayenin uyarlanmasını izleyebilirsiniz. Cinsellik ağırlıklı filmler serisinde La Pianiste büyük bir yer kaplıyor. Tam bir yasak aşkı işlediği için ilginizi gerçekten çekebilir.
seksizm film tavsiyeleri
La Pianiste Dizi İncelemesi - Erotik Sahneleriyle Ünlü Filmler

Yorum Gönder

0 Yorumlar