Seinfeld Dizi İncelemesi ile İnsanlar Etkilenmiyor AMA!

Seinfeld Dizisinin Konusu Nedir?


en iyi dizi önerileri
Seinfeld - Çok Beğenilen Yabancı Diziler


Günümüzde görsel kaliteye o kadar önem vermiş durumdayız ki artık eskiye verilen önem bir hiç haline dönmeye başladı. Ancak Seinfeld tutkunları eminim ki hala varlar. Seinfeld dizi incelemesi yapmadan önce diziyi dönemine göre yorumlamayan eleştirmen ya körler ya da sağırlar. Hoş her türlü birbirlerini ağırlarlar.

Seinfeld dizi incelemesi yaparken yorum yaparken gerçekten diziye 2 bölüm şans verip bırakanlardan olmadım. Olanlara da tahammülüm yok. Gerçek dünyasını ve dönemin şartlarını biraz düşünerek izlemek gerekiyor. Oldukça başarılı harika komedi dizileri arasında bence. Sebepsiz yere savunasım geldiği dizilerden birisidir.

Uzun süren en iyi yabancı komedi dizileri arasında yer alıyor. Tam olarak 9 sezonluk ve 169 bölümlük bir dizidir. Dizi tüm yayınlanan ülkelerde en çok sevilen komedi dizileri arasında yerini almış durumda.
4 adet arkadaşın gün içindeki hayatlarına dayanan bu komedi dizisi oldukça beğeni ile karşılaşıyor. Hem komedi hem de sürükleyicilik arayan kişiler için ideal bir dizi olmakta. Günümüzde yapılan listelerde komik yabancı dizi önerileri arasında yerini almış durumdadır. Seinfeld dizi incelemesi hakkında kısaca söylenebilecekler bunlar bir göz atmaktan bir zarar gelmez. İyi seyirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar