Avengers End Game Film İncelemesi - En İyi Aksiyon Filmleri

Avengers End Game Filmin Konusu Nedir?

Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Aksiyon Filmleri
Avengers End Game - 2019 Aksiyon Film Önerileri

Artık oyun bitti dedirten Yenilmezler serisinin bu filminde aksiyon aksiyonu kovalıyor. İnfinity War'ı izlememiş kişiler bu filmden hiçbir şey anlamayacaklar. Son olarak izlemeyenler için İnfinity War'da yaşanan olaylara değinmek istemiyorum. Bu yüzden şöyle özetleyeceğim bu filmi: Avangers End Game İnfinity War filminin devamıdır. Avengers End Game film incelemesi için detaylı noktalar vermek istemiyorum. Spoiler derdi çok bu filmin boşa sövmeyin. Avengers End Game film incelemesi aslında basit bir özet gibi gözükse de öyle değildir.

Yani İnfinity War'da gerçekleşen bütün olayların izini taşıyan Yenilmezler ekibi dağılmanın eşiğindedir. Olacaklar ve olmuş olanlar gerçekliğin ta kendisini yansıtmamaktadır. Çünkü bütün bunların sorumlusu Thanos'tur. Bu yüzden hayat artık eskisi gibi değil oldukça acıdır. En iyi aksiyon filmleri arasında olma nedeni de zaten bu filmin muazzam derecede vurdulu kırdılı olmasından kaynaklanıyor.

En iyi aksiyon filmleri arasında yer almasının nedenine gelecek olursam. Süper kahraman filmlerini ben de pek buralarda görmeyi sevmiyorum. Ancak filmi izlediğinizde gerçekten hak ettiğini söylemeden sizde geçemeyeceksiniz. Avengers End Game film incelemesi buraya kadar umarım tatmin olmuşsunuzdur. İzlemek isteyenler hemen bir göz atsın. Kesin beğeneceksiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar