Manyak Şehir Londra Gezilecek Yerler Haritası

Thames nehrinin o serin ve güzel kokusuyla bir tatil yapmak istiyorsanız. Bu büyük başkenti kesinlikle görmen gerekiyor.

Avrupa'da genel olarak aşk şehri olarak nitelendirilen Paris'e nazaran İngiltere'nin kalbi olan Londra'da hayat bir başka akıyor. Ülkemizin İstanbul sevdalıları ile bir gün vakit geçirmeyi bekleyen bu şehri rahat gezebilmeniz için Londra gezilecek yerler haritası oluşturduğum bu yazımı okumanı tavsiye ederim.

Dilerseniz sözü fazla uzatmadan maddeler halinde sizlere rehberimizin ilk durağı ile tanıştırayım. Öncelikle yok arkadaş daha ben Türkiye'yi gezmedim diyorsanız. Türkiye'nin gezilesi yerleri adlı çalışmamızı okumanızı tavsiye ederim.
   For Londra English Writing!

The main source of public transport in London revolves around the Underground trains known as the Tube. In the United Kingdom world’s first underground railway opened in 1863 and still continues strongly as a part of our everyday life. We strongly recommend that you plan your....


Not: İngiltere'nin asla tamamen yıkılmama nedeni: Words cut more than swords


Kalem Kılıçtan Keskindir. 


1.  Big Ben Westminster İlk Durak



Londra Gezilecek Yerler Haritası
Şehrin belki de gelmiş geçmiş en önemli yapısı bana göre budur. Tam olarak 1.100 adet odası bulunan bu harika yapı hem gece hem de gündüz için şehrin simgesi haline gelmiştir. 1512 ve 1834 yıllarında ağır hasar alan bu yapının onarımı ile birlikte günümüzde tarihi bir müzeden çok daha fazla ilgi gördüğünü söylemek yanlış olmayacaktır. Londra'da gezilecek yerler haritası arasında ilk durağınız yapmadığınız takdirde bu yeri görmeden dönmek sizler için üzücü olabilir. Londra hakkında bilgi toplamak için yazımızı tamamıyla okuyup değerlendiriniz. Bizlere yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayınız.

2. British Museum

British Museum
Londra Gezi Rehberi

İngiliz hükumetinin yoğun çalışmaları sonucunda 1753 yılında hayata geçen bu proje İngiltere'nin en çok ilgi gören yerleri arasında sayılıyor. Antik çağlara olan yoğun ilgim bu müzeye olan hayranlığımı her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Eğer ki sizlerin de bu gibi ilgi alanları bulunuyor ise British Museum'a gitmeden Londra gezisi sonlandı gibi bir yargıya varmasın. Londra gezilecek yerler haritası yazımızın en önemli tarihi bölgesini oluşturan bu yeri dikkatlice ele almak için öncelikle tarihi imgeleri de internetten araştırarak gitmenizi tavsiye ederim.

3. Hyde Park İlla Ki Tarih Düşkünü Olacak Değilsiniz



Hyde Park
Londra Gezi Rehberi Bulmak

Herkes sonuçta tarihe ilgi duymak zorunda değil. Sadece gezmek için yeni insanlarla tanışmak için Londra'ya gidiyorsanız. Harika bir ortam ile karşılaşabileceğiniz Hyde Park'ı sizlere tavsiye ederim. Hyde Park, büyük konserlere ev sahipliği yapan, rahat bir şekilde at binebileceğiniz ve spor yapabileceğiniz harika bir kaçamak noktasıdır. Londra gezilecek yerler haritası içerisinde Hyde Park'a yer vermemek büyük haksızlık olurdu. Londra gezilerinin gözdesi olan bu yer inanılmaz bir manzaraya sahip. Ölmeden önce mutlaka gezilmesi gereken yerleri araştırdığımda neredeyse her yazıda gördüm. Gidin bir görün de neden bu kadar özel anlayın. Londra gezilecek yerler haritası için neden önemli o zaman anlarsın.

4. Piccadily Circus



Piccadilly Circus
Londra Gezip Görülecek Yerler


Londra rehberimizin en önemli şehir yaşantısını özetleyen yeri Piccadily Circus çoğu turun rehberliğinde yaptığınız gezilerde sizlere sadece tarihi yerler üzerinden bir gezi yapılırken bu gibi yerlere pek değinilmez. Ancak Piccadily Circus adeta Londra'da gezilecek yerler haritası arasında bence en başlarda yer almalı. İngiliz insanlarını tanımak istiyor ve onlarla samimi olmak istiyorsanız. Buraya gitmeden gezinize son vermemelisiniz.

5. Oxford Street



Oxford Street
Londra gezilecek yerler haritası


Londra'ya kadar gittiniz. Sadece yıkımlara ve yükselişlere şahit olmuş bir ülkenin tarihini öğrenmek için miydi? Gibi bir pişmanlık yaşamamak için geceleri Oxford Street sokaklarına kendinizi atıp insanlarla kaynaşabilirsiniz. Londra gezilecek yerler haritası üzerinde bu yere dikkat çekiliyor.

İngiltere'ye bu turu yaparken hangi tur şirketlerini kullanmalısınız? İşte bu konuda sizlere yardımcı olamıyoruz. Herhangi bir şekilde bir reklam şirketi ile anlaşmamız bulunmuyor.

Bu yüzden tur şirketlerini övmek veya yermek bana göre yanlış geliyor. Bu yüzden daha önce tecrübesi olduğunu bildiğiniz şirketlerden fiyatlara takılı kalmadan uzaklaşmamaya özen gösterin. Londra tur tavsiyeleri olarak sıklıkla gelen bu sorulara blogumuz üzerinden asla bu gibi reklamların yapılmadığını belirterek sizlere mutlu bir Londra seyehati dilerim. Londra gezilecek yerler haritası için muazzam yer önerileri olanlar yorum yaparak tekliflerini sunsunlar da sayımızı bilelim.


Yorum Gönder

0 Yorumlar