Shazam Film İncelemesi ve Shazam Filminin Konusu Nedir

Shazam Filminin Konusu Nedir?

aksiyon dolu filmler
Shazam Film İncelemesi - Shazam Filminin Konusu Nedir?

Bir DC filmi olarak bu yıl içerisinde en çok ses getiren 7.2 İMDB puanıyla da başarılı olduğunu kanıtlayan bir yapımdır. Shazam film incelemesi ile konusu kısaca şu şekildedir: (ikinci paragrafta konu daha detaylı hale getirilmiştir) basit bir çocuktan nasıl cevherler çıktığını gösteren bir filmdir. Daha doğrusu bir çocuğun kendini keşfetme aşamalarında bir süper kahramana dönüşme öyküsünü ele alır. Spider-man, İron Man vb. süper kahraman filmleri gibi değil biraz daha masumane ilerliyor senaryosu. Shazam film incelemesi ile filmin harika ilerleyişi özellikle dikkat çekiyor.

İzlerken sizin de klişeleşmiş süper kahramanlardan uzaklaşması için bu filmi de en iyi aksiyon filmleri listeme dahil etmek istedim. Dünyanın en ünlü yapım şirketlerinden birinin yaptığı bir film muhakkak izlenmelidir. Shazam film incelemesi konu özeti kısaca şu şekilde: Bir gencin hayatını nasıl bir anda bu kadar değiştirdiği ve o gencin bu değişeme nasıl göğüs gerdiği gözler önüne seriliyor. Yani filme sadece bir süper kahraman filmi olarak bakılmamalı. Aynı zamanda filmde bir süper kahramanın doğuşuna şahit oluyorsunuz.

Seven ve sevmeyen herkes bana kalırsa Marvel ve DC filmlerini izlemeli ve ülkemizde de sinema sektörünün bu denli büyümesini sağlamayı hedef almalıyız. En iyi aksiyon filmleri arasında bulunan Shazam diğer DC filmlerinden yalnız farklı. Ben açıkçası pek ısınamadım. Yine de ilerleyen serileri olursa belki daha farklı olabilir. Shazam film incelemesi ile filmi objektif olarak sizlere anlattım. Denemek isteyenler bir göz atabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar