En iyi Aksiyon Film Önerileri 2020 Listesi Sizlerle Buluşuyor

Film izlemek herkesin zevk alacağı bir aktivitedir. Patlamış mısır ve arkadaşlarla birlikte heyecan verici çatışmaların ve aksiyon sahnelerinin yer aldığı filmler adrenalin seviyemizi yükseltir. Sizler için beyaz perdede izleyicisi ile buluşan 18 en iyi aksiyon film önerileri 2020 listesi hazırladık. Birbirinden farklı kalp atımını hızlandıracak filmlerin yanı sıra seri aksiyon filmleri ile buluşmaya hazır ol! Arkadaşlarına önerebileceğin aksiyon filmleri ve daha birçok konuyu barındıran bu aksiyon filmlerini sizler için bu yazımda paylaştım. Yabancı aksiyon filmi önerileri 2020 yılı yapımlı olanlarının tamamını ele aldım. Umarım bu liste hoşuna gider. En iyi aksiyon film önerileri 2020 listesi artık sizlerle paylaşılmaya hazır. En çok sevilen aksiyon filmleri 2020 yılında yayımlananlar serisi ile devam ediyor. 2020 yılında çıkmış aksiyon filmleri güncel haliyle aşağıdadır. Bir başka konu hakkında film önerilerim için tıklamayı unutma.

En Güncel 18 Aksiyon Film Önerisi


1) Red Notice


Başrollerinde Ryan Reynolds ve Dwayne Johnson gibi ünlü isimlerin yer aldığı 2020 yapımı filmde dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalamak için kırmızı bülten çıkarılıyor. İzleyicilerin meraklı beklediği Red Notice filminin 13 Kasım 2020 yılında vizyona girmesi bekleniyor. 2020 yılında çıkmış aksiyon filmleri listesinin en başını çeken Red Notice 10 numara oyuncuları bulunduğu için bile birinci olmayı hak ediyor. Harika seksist film önerileri listeme tıklayıp ulaşabilirsin. Bu da ekstra bir liste olarak sizlerle buluşuyor. O önemli kadroya hemen ulaşabilirsin.



en iyi aksiyon film önerileri
Red Notice Dizi İncelemesi


2) Top Gun 2


Dünyaca ünlü yönetmen Joseph Kosinski tarafından yönetilen ve izlerken soluğunuzu kesecek Top Gun 2 filmi en iyi aksiyon film önerileri 2020 listesinde ilk sıraları zorlayacakmış gibi görünüyor. Eleştirmenlerden tam not almış filmde Tom Cruise ve Miles Teller etkileyici oyunculuğu ve aksiyon sahneleri ile sinemaseverleri bekliyor. Kadrosuyla sizleri şaşırtan filmin bütün oyuncuları bu sitede yer alıyor.


en iyi aksiyon filmleri tavsiyesi verebilecek
Top Gun 2 - Film İncelemesi


3) Sonic The Hedgedog


Çocukluk çağlarımızda bayıldığımız karakter Sonic bu sefer bol kaçış ve kovalamacanın olduğu 2020 yapımı bir aksiyon filmi ile karşımıza çıkıyor. İçinde hem animasyon karakteri olan hem de heyecanınızı dört kat arttıran hangi filmi izlemeliyim acaba diye düşünüyorsan bu filmi mutlaka izlemelisiniz. Oyuncu kadrosu bu filmde de olur mu demeyin. Hem de kaşesi en yüksek oyuncular bu filmde yer alıyor.



Sonic The Hedgedog incelemesi
Sonic The Hedgedog 


4) Bad Boys For Life


Şöyle oturup heyecanlı bir film izlesem dediğini duyar gibiyim. İşte en iyi aksiyon film önerileri 2020 sıralamasında başı çeken bir film daha vizyona girdi. Bad Boys For Life filmi Will Smith’in resmen oyunculuğunu konuşturduğu bir aksiyon komedi filmidir. Bir yandan gülmek bir yandan heyecanlanmak istiyorsan bu film senin için biçilmiş kaftan olacaktır. Oyuncu kadrosu burada!



bad boy full hd izle
Bad Boy İzle



5) Bond 25 Ölmek İçin Zaman Yok


Seri filmi demişken James Bond filmlerinden bahsetmemek olmaz. Bu filmde James Bond karakterine yeniden Daniel Craig hayat veriyor. Çılgın aksiyon sahnelerinin yer aldığı filmde ajan olmaktan elini eteğini çekmiş James Bond tekrar kendini olayların içinde buluyor. Arkadaşına önerebileceğin aksiyon filmleri arasında bu filmin mutlaka olması gerekiyor. Filmeskop tarafından hazırlanan bir geçmiş yıllara ait filmler listesi de burada yer alsın.

Bond 25 filminin konusu ve incelemesi
Bond 25 


6) Bloodshot:Durdurulamaz Güç


Aksiyon filmi deyince akla gelen karakterlerden biri de süper kahramanlardır. Bu film Amerikan süper kahraman filmi olmasının yanında en çok izlenen aksiyon filmi olma ünvanı da taşıyor. Nefes kesen oyunculuğu ile sinemaseverlerin hayranlığını kazanan Vin Diesel, bu filmde bir çatışmada öldürülüyor ancak daha sonra bilim adamları tarafından nanoteknoloji ile donatılıp bir intikam makinesine dönüştürülüyor. Oyuncularına göz atmak amacıyla buraya tıklayabilirsiniz.



Bloodshot film incelemesi ve oyuncuları
Bloodshot 


7) Türkler Geliyor:Adaletin Kılıcı


En iyi aksiyon film önerileri 2020 listemize Türk yapımı bir film ile devam edelim. Bu filmde Balkanlarda yaşanan zulmü engellemek için Fatih Sultan Mehmet’in önderliğindeki akıncıların hikayesi anlatılıyor. Sinemanın yeni yeteneklerinden Emre Kıvılcım Sungur karakterini mükemmel bir performans ile gözler önüne seriyor. Oyuncu kadrosuna göz atmak isteyenler için buraya adresi bırakıyorum. 



Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı oyuncuları ve film incelemesi
Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı


8) Black Widow


Amerikan yapımı bu film Black Widow çizgi romanının beyaz perdeye uyarlanmasıdır. Bilim kurgu, aksiyon ve maceranın çok güzel harmanlandığı filmde Black Widow yani Natasha Ramanoff geçmişinde kalan hesaplaşmaları bitirmek üzere evine geri dönüyor. Marvel filmlerini çok eskiden beri takip ediyorsan en iyi aksiyon film önerileri 2020 listene bu filmi de eklemeni şiddetle tavsiye ederim. Merak edilen oyuncu kadrosu için buraya tıklayabilirsin.



Black Widow film incelemesi ve yorumları
Black Widow 


9) Tenet


Yönetmen Christopher Nolan’ın büyük bütçeli filmi Tenet yabancı aksiyon filmi önerileri 2020 içerisinde en beğeneceğin filmlerden biri olacaktır.Tenet filminde uluslararası casusluk, zamanda yolculuk ve evrim gibi konular aksiyon sahneleri ile harmanlanarak işleniyor. Filmin fragmanı Inception ile benzerlik gösteriyor ancak Tenet’in Inception’a göre bir level yukarıda olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlar ayrıca bir başka eski yapım filmler listemi merak ediyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.



Tenet film incelemesi ve yorumları
Tenet 


10) The Hunt


Sinema izleyicileri ve eleştirmenler tarafından 2020 yılının en çok konuşulan filmlerinden biri olan The Hunt filmini mutlaka izlenmesi gereken aksiyon filmleri listene ekle derim. Filmin hikâyesinde insan avından söz ediliyor. Birbirini tanımayan ve nerede olduklarını bilmeyen 12 kişi bir ormanda uyanıyorlar ve kendilerini avlamak isteyen avcılara karşı mücadele ediyorlar. Açlık oyunları ya da ev oyunları gibi oyunların tutkunuysan bu film tam sana göre olacaktır. Filmin oyuncu kadrosunu merak edenler alın siz o kadronun detaylı bilgisi için bir link.



The Hunt filminin konusu ve oyuncuları
The Hunt Eleştirileri


11) My Spy


Sevgiline önerebileceğin aksiyon filmleri için tavsiyem kuşkusuz My Spy olacaktır. Bu film eğlenip gülebileceğin aynı zamanda aksiyonun dozunda olduğu sahneler içeriyor. Ayrıca filmin başkarakterleri David Batista ve Chloe Coleman çok iyi uyum yakalamışlar. Filmde genç bir kızı korumak zorunda olan bir CIA ajanı ve 9 yaşında bir kızın etrafında dönen aksiyon dolu ve komik olaylar yer alıyor. Oyuncu kadrosuna tıklayıp hemen ulaşabilirsin.


My Spy filminin konusu nedir
My Spy


12) The Rhythm Section


Gerilim ve aksiyonu bir arada izlemeyi seviyorsan en iyi aksiyon film önerileri 2020 arşivinde The Rhythm Section filmini de aklında bulundurmalısın. Ailesinin uçak kazasında ölmediğini öğrenen Stephanie Patrick kendine ait olmayan bir suikastçının kimliğine bürünüp asıl sorumluların cezasını kesmeye gidiyor. Gerçekten önerebileceğin aksiyon filmleri arıyorsan bu film tam senlik olabilir. Oyuncu kadrosuna ulaşabilirsin.

The Rhythm Section incelemesi ve konusu nedir
The Rhythm Section


13) Superman: Red Son


Superman karakterini bilmeyen yoktur. Çocukluğumuzda çizgi filmini izlemekten büyük keyif aldığımız Superman karakteri yeni animasyon filmi Superman:Red Son ile karşımıza çıkıyor. Superman, Batman, Ironman tarzı karakterlerin süper özel güçlerini ve kahramanlıklarını göreceğin bu film en iyi aksiyon film önerileri 2020 kategorisinden izleyicilerden tam puan almıştır. Henüz proje aşamasındadır. Kadrosunu paylaşmak pek mümkün değil ama seslendirenleri buraya ekleyeyim dedim.


Superman: Red Son filminin konusu ney
Superman: Red Son


14) Derin Sular(Underwater)


Bütün filmleri tanıttın ama içinde fütüristik denizaltı ve su altı istasyonlarının olduğu bir filmi es geçtin mi diyorsun? Böyle bir filmi beklediğinden sana en iyi aksiyon film önerileri 2020 sıralamasında başı çeken bir aksiyon filminden bahsedeceğim. Bu filmde aniden yaşanan bir depremin su altındaki istasyonları tahrip etmesi sonrasında altı su altı araştırmacısının okyanus derinliklerindeki maceraları anlatılıyor. Kaliteli oyuncuları için hemen bu siteden öğrenebilirsin.



Underwater konusu nedir
Underwater


15) Cazibe 2


Başrollerinde Alexander Petrov ve Irina Starshenbaum gibi güçlü karakterlerin yer aldığı Cazibe 2 filmi tam bilim kurgu ve aksiyon severlere göre bir film diyebilirim. Cazibe 2 yabancı aksiyon filmi önerileri 2020 arasında sıra dışı hikayesi ve dikkat çeken aksiyon sahneleri ile boy gösteriyor. İlk filmden daha farklı olduğunu söyleyebilirim. Ancak ilk filmi daha çok beğenmiştim. Yabancı aksiyon filmi önerileri 2020 listemde çok çok iyi bir yer koyabileceğimi sanmıyorum. Kadrosu için bu siteye bakabilirsiniz.


Attraction 2 - Cazibe 2 konusu nedir
Attraction 2 - Cazibe 2 Filmi İnceleme


16) Dead Earth


İşte sana aksiyon, dram, gerilim, korku ne ararsan bulabileceğin bir film tavsiyesi ile geliyorum. Dead Earth kıyamet sonrası bir dünyada kalan terk edilmiş iki genç kadının hikayesini anlatıyor.Dead Earth filmi en iyi aksiyon film önerileri 2020 çerçevesinde izlemekten bir an bile pişmanlık duymayacağın bir film olacaktır. Yabancı aksiyon filmi önerileri 2020 listesinden alıp kendi listeme koyduğum bu filmi gerçekten çok beğendim. Size de şiddetle tavsiye ederim. Bu filmin oyuncu kadrosu içinde buraya tıklayabilirsiniz.

Dead Earth izle
Dead Earth 



17) Heavenquest:A Pilgrim’s Progress


Vangel adında bir adam aniden birileri tarafından tutuklandığında kendi iradesi ile yüzleşmeye başlar. Daha sonra olaylar gizemli bir şekilde Vangel’de oluşan hayaller ve vizyonlar ile devam eder.”Kadimlerin Kaydı” adlı bir romanın beyaz perdeye uyarlanması ile oluşan bu film seni farklı yolculuklara çıkaracak filmler arasında yer alıyor. Filmin oyuncuları hakkında bilgi almak isteyenler adına buraya bırakıyorum.



Heavenquest film incelemesi
Heavenquest


18) Miss Fisher and The Crypt of Tears


Miss Fisher serisi ile devam eden filmler sinema tutkunları için bir efsanedir. Miss Fisher yeni filmi Miss Fisher and The Crypt of Tears yine beklentileri boşa çıkarmıyor. Miss Fisher serilerini en iyi aksiyon film önerileri 2020 listesine kaydetmemek olmaz. Filmde genç bir bedevi kızın hapishaneden kaçırıldıktan sonra dedektif arkadaşı ile birlikte çok eskiden beri üstü örtülmüş bir gizemi çözerken yaşadıkları olaylar anlatılıyor. Oyuncu kadrosu için tıklayın.



Miss Fisher filminin incelemesi ve konusu
Miss Fisher 

Yorum Gönder

0 Yorumlar