Cinselliğin Abartıldığı Diziler ve Filmler Arasında Öneriler


Cinselliğin abartıldığı, adeta gözümüze sokulduğu yabancı dizilerle karşınızdayız. Cinselliğin abartıldığı diziler dünya çapında yoğun bir izleyici kitlesine sahip. Bu dizileri aile ortamında izlemeye imkan yok. Öyle ki bu dizilerde cinsellik, erotizm had safhada işleniyor. İşte Cinselliğin abartıldığı diziler listesi… Cinselliğin abartıldığı diziler listesinde ele aldığımız bu dizileri tek tek okumanızı tavsiye ederim. Erotizm içeren yabancı diziler arasında yer alan bu dizilerin hiçbiri esas olarak amaçlandığı alan erotizm değildir! Seksizm film önerileri yapan bir başka blogu da önerebilirim bu arada. Ayrıca daha farklı dizi önerileri isteyen arkadaşlara başka bir listeyi daha tavsiye edebilirim.

Spartacus - Cinselliğin Abartıldığı Diziler


4 sezon boyunca izleyicilerini ekrana kilitleyen ve bir daha aynı kalitede dizi çekileceğine inanılmayan en kanlı, en erotik en politik ve en trajik dizi filmlerden biridir.  Bu erotik diziyi izlerken, Romalıların Spartacus zamanlarından kalma hiçbir medeni topluma uymayan cinsel fantezileri birer birer gözler önüne seriliyor. Cinsellik ağırlıklı filmler listesi için tıklayabilirsiniz. Ayrıca cinsellik içeren Netflix dizileri listemde sizin için paha biçilemez bir liste olabilir.

Bir köle taciri ve Gladyatör okulu sahibi, Spartacus’ü satın alacak ve onu Gladyatör okulunda yetiştirecektir. Çok kötü şartlarda hayatla ölüm arasında gidip gelen Spartacus ve arkadaşları, Romalıların eğlencesi için, arenada ölümüne dövüşmenin, efendileri tarafından zevk için öldürülmenin ve seks objesi olarak kullanılmanın yanlış olduğunu anlayacaklar ve bir isyan başlatacaklar. Dizide erotizm başta olmak üzere ne ararsanız bulacaksınız. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında Spartacus net ilk diziler arasında yer alacaktır. Seksizm film seksist nedir bilmek istiyorsanız. Diğer yazımızı okumanızı tavsiye ederim.



Spartacus - Cinselliğin Abartıldığı Diziler

Master Of Sex - Cinsellik Ağırlıklı Diziler

Bu dizi de cinselliğin abartıldığı ve adeta cinselliğin gözümüze sokulduğu dizilerden biridir. Dizi, bir kitap projesinin ekrana taşınmasının ürünüdür. Psikolojik terapi ile cinsel terapinin konu alındığı dizi, büyük bir hayran kitlesine erişti. Erotizm içeren yabancı diziler arasında gerçekten bu konuyu direk hedef alan tek dizi Master Of Sex adından da anlaşılacağı üzere bir tek bu dizidir. Cinsel sahneleriyle ünlü yabancı diziler listesine yeni eklenen bu yapım oldukça farklı bir dizidir. İzlemenizi tavsiye ederim bilgi kokuyor adeta.


Master Of Sex - Cinsel Dizi Önerileri


Outlander - Cinsel Sahneleriyle Ünlü Yabancı Diziler

Erotik dizilerden biri de Outlander dizisidir. İki farklı zamanda iki ayrı eşi olan çok güzel bir savaş hemşiresinin, seks ilişkisi ön plana alınıyor. 1945 yılında bir hemşire olan Claire’nin cinsel hayatı ve 2 erkek arasında seçim yapma zorunluluğu konu ediliyor. Oldukça cesur sevişme sahneleri ile süslenen dizi sizi ekranlara kilitleyebilir şimdiden söyleyelim. Erotizm içeren film önerileri için bu yazıya bir göz atmak isteyebilirsiniz. Erotik diziler arasında bilinen bir dizidir. İzleyenlerinin aşırıya kaçtığı yorumları dikkatlerimizi çok çekti.

Outlander - Erotik Dizi Tavsiyeleri



High Society


2018 yapımı olan bu dizi, bir kadın ekonomi profesörünün hırları uğruna her şeyi yapmaya hazır oluşunu konu ediniyor. Öyle ki istisnasız her türlü ahlaksızlığı yükselmek uğruna yapmaya hazır olan bu kadının erotizm dolu maceraları dizinin sonuna kadar devam ediyor. Sadece yetişkinlerin izleyebileceği, Cinselliğin had safhada olduğu en erotik diziler arasında dünya çapında izlenen bir dizi olduğunu söyleyebiliriz.


Erotik Diziler
High Society - Erotik Sahneli Diziler


Yenilik Tutkusu

Erotizmin tavan yaptığı sahneleri ile ünlü bir dizi daha… Yenilik tutkusu bir internet sitesi aracılığı ile tanışan ve birbirine çok uyumlu görünen bir çifti ele alıyor. Bu çift sanki birbirleri için yaratılmıştır, seksi en zirvede yaşayan, düşünceleri ve arzuları uyuşan bu çift, zamanla birbirlerinden sıkılmaya başlayacaktır. Erotizm içeren yabancı film önerileri de sunan sitemizde diziler hakkında o kadar geniş olmasa da daha farklı kategorilerde yapılmıştır. Buraya tıklayarak bütün dizi önerilerimize göz atmaya ne dersin?

Cinsel tutkuları doyuma ulaşmadığı için ayrılma noktasına geleceklerdir. Ancak eşlerden biri, bu ilişkiyi kurtarmanın, yeni cinsel oyunlarla sağlanabileceğini düşünecek ve erotik sahneler peş peşe gelecektir. İşte cinselliğin abartıldığı diziler arasında yer alması gereken bir dizi daha… Seksizm film kategorisinin en popüler dizileri arasında yer alan aslında bir film olmasa da film niteliğinde yerini alan diziyi hemen izlemek için yer alan linklerden faydalanabilirsiniz.

Newness - Seksizm Film Seksist Nedir



Femme Fatales Erotik Dizi

Amerikan yapımı bu dizi, kadınların erkeklere baskın gelmek ve hayatta kalmak için, gizli seks potansiyellerini hiç çekinmeden dışa vurma yeteneklerini konu alıyor. Bir kadını kızdırınca, ya da onu alt edince, intikamın çok ağır olacağını hatırlatan erotik sahneleri ile ünlü bir dizidir. Dizi içinde her bölümde farklı hikayeler vardır. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında yer alan Femme Fatales cinselliğin abartıldığı diziler kategorisinin Amerikan yapımları arasında en başarılılarıdır. En iyi yabancı diziler arasında da bu diziye rastlamanız mümkündür.


seksizm film
Femme Fatales - Erotik Dizi


Komik ve Erotik bir dizi: Badly Dubbed Porn

Bu dizi de Cinselliğin had safhada olduğu en erotik filmler arasında yerini koruyor. Erotik dizi, erotik olduğu kadar komik bir dizidir. Porno yıldızlarının çevirdiği filmleri, montajlayarak ve komik dublaj ekleyerek yeniden düzenleyen bir grup arkadaşın komik ve erotik hikayesi konu ediliyor. 23 bölümden oluşan erotik dizi sadece yetişkinler tarafından izlenebilir.





Aphrodisia

Adından da anlaşılacağı gibi, ana teması erotizm olan erotik dizi 80 bölümden oluşuyor. Dizide yine kadınların hayatı konu ediliyor ve bu kadınlar farklı hayatlardan ve tecrübelerden geliyor. Her kadının cinsel yaşamını da mercek altına alan dizi erotik sahneleri ile güçlüdür.

Aphrodisia - Cinselliğin abartıldığı yabancı diziler



The Tudors Erotik Dizi


2007 de yayınlanmaya başlayan ve 3 yıl süren bir erotizm fırtınası… Bu dizi 16. Yy ‘da geçiyor ve Kral Henry’nin zengin seks yaşamı anlatılıyor. Tüm sahneleri erotizm kokan bu dizide bir çok entrika, aldatma, intikam ve siyasi olaylar konu edilirken ana teması erotizmden hiç kaymıyor. Cinselliğin abartıldığı diziler için sitemizi takibe almayı unutmayınız. Dolayısı ile her bölümü Cinselliğin abartıldığı diziler arasında bulunan çeşitli erotik sahnelerle dolu olan bu dizi ilginizi çekecek. Bu açıdan cinselliğin had safhada olduğu en erotik diziler listesinde yer almayı hak ediyor.





The Tudors - Cinselliğin Had Safhada Olduğu En Erotik Diziler


Shameless Erotik Dizi

Baştan sona kadar, yoğun olarak erotik sahnelerin işlendiği bu dizi, 2011 yapımı.  Dizide 6 çocuk babası olan, seks düşkünü, utanmaz ve uslanmaz bir babanın, çocukları ile olan çatışması ve aileyi bir arada tutmak isteyen evin en büyük kızının, aileyi kurtarma mücadelesi konu ediliyor. Alkolik babanın seks maceraları bu dizi de yer alan erotik sahneleri ile akıllarda kalan bir dizi olmaya imza atıyor. Shameless aslında tam bir erotik dizi değildir. Yanı sıra birbirinden farklı maceranın yaşandığı muazzam bir yapımdır. Cinsellik ağırlıklı diziler arasında olmasının yanı sıra dizinin harika bir senaryosu olduğu unutulmamalıdır. Yani dizi entrika, cinsellik, gerilim, drama ve birçok duygunuzu canlandırabilecek nadir dizilerdendir. Cinselliğin abartıldığı diziler kategorisine zaten girme nedeni budur.

seksist diziler
Shameless - En İyi Yabancı Diziler


Game Of Thrones

Cinsellik konusunda oldukça cömert sahnelerin dizi boyunca yer aldığı bu filmde, sahneler Spartacus dizisindeki erotik sahneleri aratmayacak nitelikte. Dünyada ses getiren dizilerden biri olan Game Of Thrones  ana tema olarak cinsellik, savaş ve entrika üçlüsü üzerine kurulu bir dizidir. 7 farklı krallıkta çıkan bir sorun nedeniyle barış tamamıyla bozulur ve savaş çanları çalmaya başlar. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında en çok izlenmiş olan yapım bu dizidir.

Game Of Thrones - Seks Yaklaşımlı Yabancı Diziler


Penny Dreadfull Erotik Dizi

Cinselliğin abartıldığı diziler kategorisinde yer almaya hak kazanan, 2014 yapımı bu dizi Londra’da geçiyor. Diziyi ailecek izlemeniz imkansız çünkü çok aşırı çıplaklık ve cüretkar erotik sahneler var. Bu sahneler, siz sanatın baş döndürücü etkisi ile hayallere dalarken, birden bire karşınıza çıkıyor. Ama bu dizide erotizm, vahşi içgüdülerin bir ürünü değil de sanatsal bir pencereden ele alınıyor. Dizide rol alan hatunlar, gözleriniz ekran ayırmanızı engelleyecek.

Penny Dreadfull - Cinsellik Ağırlık Diziler


The Affair

Erotizm kokan ve Cinselliğin had safhada olduğu erotik diziler kategorisinde yer alan bu dizi, evli olmayan ama tüm cinselliği ile ön plana çıkan sıcak ilişkinin zirvesinde yaşayan 2 orta yaşlı kahramanlarımızın ilişkileri konu ediliyor. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında bulunan bu dizide bakın ki ilişki nasıl mı yaşanıyor? Bu ilişki hem onları hem de etraflarındaki insanların hayatlarını derinden etkileyecek. Oldukça cüretkar erotik sahnelerin yer aldığı bu dizi İngiliz ABD ortak yapımı bir dizidir. Gloden Golbe ödülünü bile alan bu erotik diziyi diğer dizilerden ayıran en önemli özellik, olayların kahramanın odağından çekilip farklı bir perspektiften gelişmesi ve ekrana taşınmasıdır. Dizide hala dillerde olan şarkıların ise etkisi bir başka…

The Affair ile ilgili görsel sonucu
The Affair - Cinselliğin Had Safhada Olduğu Filmler


Forbidden Science

Cinselliğin abartıldığı diziler listesinde yer almazsa olmaz denilecek dizilerden biri daha… Bu kez zamanın biraz ötesine gidiyoruz ve erotizm ihtiyacını insanlarla değil de Android ve sanal gerçeklik ürünleri ile tatmin eden bir topluluk görüyoruz. Erotik dizi filmin yasaklı olduğunu da ifade edelim. Erotik gerilim filmi sevenler, bir sezonu 13 bölümden oluşan Forbidden Science dizisini izleyebilirler.
erotik diziler izleniyor mu
Forbidden Science - Cinsellik Ağırlıklı Filmler


Erotizmi Androidlerle yaşamak nasıl olurdu? Merak edenler aslında bir sinema filmi olan “Aşk” filmini de izleyebilirler. Bu filmde bir işletim sistemine aşık olan kahramanımız, bu işletim sistemini işleten kadın sesine önce ilgi duyar zamanla bu sesle sevişmeye başlar ve ona tutulur.

Gösterimi yasak filmler hakkında çok yorum alıyoruz. Bu yorumların yayınlanmasına dahi izin vermiyoruz. Verdiğimiz dizilerin tek konuları bu olmadığı için o tarz filmler veya diziler olarak nitelendirilemezler. Ancak gösterimi yasak filmler hakkında yoğun istek olduğu için bu site öyle bir site değildir.

Karısını boşama konusundaki cesaretsizliğini yenen kahramanımız tüm hayatını bir işletim sistemine bağımlı hale getirir. Fakat bu işletim sistemi bir insan değildir, günün birinde çökebilecek ruhu olmayan bir yazılımdır. Cinselliğin abartıldığı diziler arasında verilen bütün önerileri çeşitli web sitelerinden ve forumlardaki kişilerin yorumları sayesinde izledim. Birçoğunu beğendim. Beğendiklerimi ise bir liste olarak sizlere sunuyorum.


Yorum Gönder

0 Yorumlar