En İyi 3 Salgın Hastalık Filmleri Detaylarıyla Burada




En iyi salgın hastalık filmleri ile karşınıza çıkmak istiyorum. Malum ülkemizde yaşanan üzücü bir hastalık nedeniyle evlerimize kapandığımız bugünlerde salgın filmleri internette ciddi ilgi görüyor. En iyi 5 salgın hastalık filmi sizler için bu listemde yer alacak. Salgın hastalık filmleri izleyerek kendinizi çokta tribe sokmayın. Bunlar altı üstü film bu kadarı günümüzde yaşanmaz. Rahat olun yani bunları keyfi olarak izleyin sadece. Benzeri olmasa da en iyi aksiyon filmleri listemi de incelemeni tavsiye ederim.

Contagion - En İyi Salgın Hastalık Filmleri Lideri


Arkadaşlar Covid-19 diye bilinen bu lanete en çok benzediği için bu film bizim ilk filmimiz olsun istedim. Hong Kong olayını filmlerden ve medyadan çoğu kişi bilir. Aşırı kalabalık bir bölge olduğu için salgın hastalığın mevki yeri olarak bu filmde seçilmiştir. Contagion, en iyi salgın hastalık filmleri arasında olması nedenine şimdi geliyorum.

Contagion en iyi salgın hastalık filmi
Contagion Film İncelemesi

Covid-19'a neden bu kadar benzediğini düşünüyorum? Hong Kong'da bir domuzu bir yarasanın ısırmasıyla doğduğuna inanılan bir virüsün yayılması bu filmde konu ediniliyor.


Epidemic - İlginç Salgın Hastalık Filmleri



Konusu salgın hastalığa biraz daha farklı yaklaşıyor. Adeta bir olay örgüsüne sahip bir film olduğu için paylaşıyorum. İki kafadarın bir film çekmek için yazdıkları bir projenin çeşitli nedenler sonucunda silinmesiyle elde avuçta hiçbir şey kalmıyor. Ardından bir korku filmi çekmek isteyen yönetmen ve senarist yeni senaryolarına başlıyorlar.

en iyi salgın hastalık filmleri
Epidemic Film İncelemesi

Tam o dönemlerde yaşanan bir salgını anlatan bu senaryo ikilinin gözünü ciddi derecede korkutmaya başlar. Epidemic, corona virüsü tarzı filmler arasında en iyisi diyebileceğim filmlerden birisidir. Tek amacı da salgın hastalık konusu olmadığı için çok hoşuma gitti. Paylaşmak isteme nedenimde buydu.

12 Monkeys - Mutlaka İzlenmesi Gereken Salgın Hastalık Filmleri

corona virüsü tarzı yabancı filmler
12 Monkeys Film İncelemesi

Bruce Willis ve Brad Pitt'in rol aldığı zamanda yolculuk temalı filmlerden birisi de olduğu için sizi çok farklı bir yapım bekliyor. 90'lı yıllara belli bir salgın hastalık yüzünden dönmek zorunda oldukları için ikiliyi inanılmaz bir macera bekliyor. En iyi salgın hastalık filmleri arasında gördüğüm bu üç filmi de bizzat izledim. Oldukça harika bir yapımdı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar